Чудо вижте (брой 27)
Moderator: Moridin
- armageddon
- Forsaken
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
- Lubimetz13
- Mistborn
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Тва Монюшко, всъщност, е крайно противно на Рол, ако се не лъжа :Р
а за Цурето- ми тва е майтап, никога не съм имал нещо против, ский ми даже профила
а за Цурето- ми тва е майтап, никога не съм имал нещо против, ский ми даже профила

-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
Бе сичко хубаво, ма пусто тоя хумор по-добре да го нямаше. Тия тъпотии по колелото не ви ли втръснаха? Малко ли други забавни неща им из нета. Ей Едингс не мое да нема гаври по него ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
На мен пък и този на Рол ми се видя много душевадещ. Що се отнася до хумора по Колелото, малко много взе да става наистина, но като най-популярен той търпи най-много гаври. Имам предвид повечето хора са чели Джордан, докато за Едингс примерно аз просто не бих го схванала. Но ще е хубаво да се намери нещо, де...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- armageddon
- Forsaken
Ами например защото материалите бяха предадени преди това summary да бъде написано.
Пък и то малко отстъпва на останалите. Друг е въпросът, че половината кеф се губи, защото доста от гаврите са малко непреводими.

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- armageddon
- Forsaken
За материалите - ами личи си. Доста окъсняхте тоя месец, другия май също.
Впрочем като редовно пускате новини от Серпис, я ги хванете да кажат ще пускат ли въобше Траксас и Танцът на Смъртта или не? Щот на мен като за начало вече малко ми писна да го чакам и ако се помотът още малко ще си го поръчам барабер със 7ма и 8ма част, някъде в началото на догодина като излезе последната от Амазон.uk
ПС - пък единствения непреведим лаф които видях, е "Go Light".
Впрочем като редовно пускате новини от Серпис, я ги хванете да кажат ще пускат ли въобше Траксас и Танцът на Смъртта или не? Щот на мен като за начало вече малко ми писна да го чакам и ако се помотът още малко ще си го поръчам барабер със 7ма и 8ма част, някъде в началото на догодина като излезе последната от Амазон.uk
ПС - пък единствения непреведим лаф които видях, е "Go Light".