Работи, как, мерсиthunder wrote:И тази ще работи
Споделете пак
Moderator: Moridin
Съседката прави страстен секс в момента, в банята, както изглежда, докато мъжът й е в командировка...питам се дали и той си прекарва така добре...
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
- The Dragon
- Elder God
Най вероятно да. Всеки в командировка първо разпитва къде е нощния живот (в Бургас е готин и лесен)Vivian wrote:Съседката прави страстен секс в момента, в банята, както изглежда, докато мъжът й е в командировка...питам се дали и той си прекарва така добре...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Това с помощта на скритата камера и инсталираните микрофони или датчика за движение и топлина го установи? :)
- But! Now. And this is remarkable. If I change to eight tonal clusters -- [strums violin] Voila. They fly in counter-clockwise, synchronized, concentric circles as though a regimented flock. Watson, this is exceptional. I, using musical theory, have created order out of Chaos.
(да не навлизаме във фантазии, но) може да е мастурбирала шумно.
- But! Now. And this is remarkable. If I change to eight tonal clusters -- [strums violin] Voila. They fly in counter-clockwise, synchronized, concentric circles as though a regimented flock. Watson, this is exceptional. I, using musical theory, have created order out of Chaos.
- Interpreter
- Forsaken
Еми, да речем, че ако е тази опция, правеше го в компанията на някой, който също трябва да е мастурбирал...Dreamfall wrote:(да не навлизаме във фантазии, но) може да е мастурбирала шумно.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
която е уникално куха,да си споделя мнението.Marfa wrote:Може да са яли кисело мляко... Като в оназ реклама.
иначе гледам на замундата се появил някаква нова футурама.
тъкмо нещото,което ще ме измъкне от нечовешката мисловна дупка,в която сам съм се наврял днес
И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.
Ми някъв охлюв се прибира вкъщи с букет цветя. В антрето обаче чува как жена му издава недвусмислени звуци. Той се потриса, хвърля цветята и хуква да види оная с кого му изневерява. Оказва се, че тя муа кисело мляко "Виталия" (онова на Верея дето е като Активия) и успява едновременно с това да издава сладострастни звуци. Накрая всичко завършва добре. Хепи ендът идва, когато и двамата нагъват кисело мляко.
Първоначално разбрах "охлюв" буквално и малко
Иначе рекламата наистина е тъпа, неелегантна и простовато предадена, така погледнато.
Иначе рекламата наистина е тъпа, неелегантна и простовато предадена, така погледнато.
След като Ян ме светна вчера, установих, че цените на Full HD телевизорите и блу-рей плейърите падат по-бързо, отколкото мислех. В момента комбо от двете от що-годе прилични марки излиза около 1500 лв. А докато събера тая сума, за нея ще се намират тези две неща и от баш прилични марки.
Та май ще превключвам на блу-рей по-рано отколкото планирах. Досадното е, че доста сериали, които ме интересуват все още не са на БР, ама докато си набавя телевизора и плейъра се надявам да има вече достатъчно заглавия от тези, които събирам.
Та май ще превключвам на блу-рей по-рано отколкото планирах. Досадното е, че доста сериали, които ме интересуват все още не са на БР, ама докато си набавя телевизора и плейъра се надявам да има вече достатъчно заглавия от тези, които събирам.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля