Stanley Schmidt will present the John W Campbell Award for Best New Writer.
The Campbell Award goes to David Anthony Durham
Best Fan Writer goes to Cheryl Morgan
Best Fan Artist goes to Frank Wu.
Best Fanzine goes to Electric Velocipede
Best Semiprozine goes to Weird Tales.
Best Related Book goes to Your Hate Mail Will Be Graded, John Scalzi
Dramatic Presentation: Long Form goes to Wall-E
Dramatic Presentation: Short Form goes to Dr Horrible's Singalong Blog, Joss Whedon
Best Editor: Long Form goes to David G Hartwell
Best Editor: Short Form goes to Ellen Datlow.
Our brand new category, Best Graphic Story, presented by Neil Gaiman, goes to Girl
Genius, Kaja and Phil Foglio.
Best Professional Artist goes to Donato Giancola
Best Short Story goes to "Exhalation", Ted Chiang
Best Novelette goes to "Shoggoths in Bloom", Elizabeth Bear
Best Novella goes to "The Erdmann Nexus", Nancy Kress
And finally, Best Novel goes to The Graveyard Book, Neil Gaiman
Връчени са наградите Хюго за тази г.
Re: Връчени са наградите Хюго за тази г.
А сега и малко коментар да проведа...
Electric Velocipede почвам да го следя да ги видя к'ви са и що са...
Dark Knight или
Metatropolis
трябваше да я вземат тази награда, но все пак добре, че не я дадоха на
Железния... Пък сега Scalzi ще може да участва в Hugo-losers-party...
за роман съм номиниран с Neil, Neal, Cory & Charles Stross. И т'ва за мен е добра печалба...[перефразирам по памет]
никва идея нямам за DAD...Бобсън wrote:Stanley Schmidt will present the John W Campbell Award for Best New Writer.
The Campbell Award goes to David Anthony Durham
Cgeryl Morgan, Frank Wu не ги знам кой кой е и какви ги върши, но да им е честито... Cheryl Morgan и дадоха The-Langford-Hugo, Пък на Dave Langford с всичките му заслуги за к''во му е двадесет и първо Хюго?Best Fan Writer goes to Cheryl Morgan
Best Fan Artist goes to Frank Wu.
Best Fanzine goes to Electric Velocipede
Electric Velocipede почвам да го следя да ги видя к'ви са и що са...
Това списание ми е интригуващо... ако го има на вестникопродавница бих си го купил...Best Semiprozine goes to Weird Tales.
в BRB Категорията съм доволен от резултата... книгата ще взема да си я снабдя некой ден...
Best Related Book goes to Your Hate Mail Will Be Graded, John Scalzi
Писна ми от дУвар-Е. ама многу ми е писнало вече в тази катеория имаше две по добри неща номинирани, а те пък Wall-E.Dramatic Presentation: Long Form goes to Wall-E
Dark Knight или
Metatropolis
трябваше да я вземат тази награда, но все пак добре, че не я дадоха на
Железния... Пък сега Scalzi ще може да участва в Hugo-losers-party...
Това тия дни се опитах да го гледам, но не щя да тръгне. Надявам се надъханите Видънисти тук на форума да са доволни...Dramatic Presentation: Short Form goes to Dr Horrible's Singalong Blog, Joss Whedon
Двамата редактор-ветерани няма да ги комнтирам... Малко ми е криво задето Stanley Schmidt Още си няма Хюго..Best Editor: Long Form goes to David G Hartwell
Best Editor: Short Form goes to Ellen Datlow.
Добре са подбрали връчващия в категорията ще попрегледам историята...Our brand new category, Best Graphic Story, presented by Neil Gaiman, goes to Girl
Genius, Kaja and Phil Foglio.
Ветеран бк...
Best Professional Artist goes to Donato Giancola
а тоз лани му дадоха Хюго за едно нещо дето с/д мен не струва .разказа не съм го чел...
Best Short Story goes to "Exhalation", Ted Chiang
Тази повест я четох. Не ми хареса. Не съм чел по добра от нея през 2008а, к'во да се прави...историята е за познавачи на Lovecraft ако не се лъжа... аз пък не съм.Best Novelette goes to "Shoggoths in Bloom", Elizabeth Bear
Г-жа Kress е Мой автор. Много Даже. Номинацията и от Лани е по-добра...Best Novella goes to "The Erdmann Nexus", Nancy Kress
Тази вечер Scalzi има осование да се пише twice-hugo-loser. За категория роман, наскоро беше писал, че аз няма какво повече да спечеля по тая категория
And finally, Best Novel goes to The Graveyard Book, Neil Gaiman
за роман съм номиниран с Neil, Neal, Cory & Charles Stross. И т'ва за мен е добра печалба...[перефразирам по памет]