Здрасти!
Не влизам във форуми, но специално искам да изразя възторга си от
Animania, само така вие (екипът) ще разберете, че работата ви наистина бива оценена. Вчера намерих най-сетне време си купих първи брой. Списанието е разкошно, още като видях Наруто на корицата и си умрях от кеф. Ще си дам мнението за всяко нещо по отделно.
Картинките в списанието бяха истинска наслада за очите. Няма такъв кеф като отвориш страницата и видиш Suzumiya Haruhi и цялата SOS Brigade или пичовете от Code Geass, или всичките от Ouran, или Нарутовците. Дори само заради външния вид бих си взимал списанието.
Другото, което много ме изкефи, бяха плакатите! Днес ще си взема още една бройка (на първи брой), защото вие сте много хитри и сте сложили два различни плаката от двете страни на една и съща страница!

Колкото повече, толкова по-добре все пак! А за големия плакат да не говорим - Ал е страшен!
Много ми хареса лекият стил, с който са написани статиите. Притеснявах се да няма някакви долнопробни саркастични подмятания в материала за Наруто, но за щастие всичко беше на 6. Наруто е велико аниме за мен и наистина много се радвам, че авторът на статията е обърнал внимание на хубавите му страни, още повече спомняйки си 2004-та, когато всички с трепет чакахме всеки нов епизод. Статията ме изкефи по един много сантиментален и носталгичен начин, за което благодаря!
Изобщо, слаба статия нямаше според мен. Не съм си купил списанието, за да научавам нещо ново, а просто за да си припомня нещата, които обичам, още веднъж - и то през очите на друг аниме фен.
Дивидито ми върви много готино, пуснах си Melissa и Kesenai Tsumi по няколко пъти (версиита в екстрите) и толкова спомени нахлуха в главата ми

))) Относно дивидито имах един специален въпрос, тъй като май само вие можете да ми отговорите (сред приятелите ми няма отакувци, които да разпитам

) - всичко е супер и много яко, но може ли да ми кажете къде мога да си намеря сериала (а и всички аниме сериали) на блу-рей? Защото в България си взех Paprika и Tekkonkinkreet, но друго не намирам. Мерси предварително
Единствено не мога да изкажа мнение за статията за Twilight, защото още не съм я чел (никак не съм фен на поредицата), но ще й хвърля едно око от чисто любопитство
Продължавайте в същия дух, пожелавам ви много успехи и дано скоро списанието увеличи размера си до едно малко томче

Running around like a clown on purpose...