За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории) експанжън
Moderator: AlDim
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Моето превеждане мина като по часовник. За пореден път се убеждавам че тази игра силно зависи от хората с които я играеш. Точно в 9:30 както се бяхме разбрали и двамата помагачи бяха пред входа на Waling caverns след което по-най бързия начин преминахме оттам, после мага отвори портал към Стормуинд, минахме стокадите, и веднага след това - летене към Дедмайнс. След което се разбрахме като стана 30 левел да се подготвя за Гномереган и се разделихме до тогава. 

- RRSunknown
- Elder God
Вчера минахме хард мода на Мимирон на 10-ката. ай!!! Разкошна битка! Обаче, както казват от bosskiller, после спокойно може да сънуваш пламтящи зали
. Предполагам, че на 25 това наистина е пълен хаос! Общо взето уайпвахме доста време, в началото кой разбрал, кой не съвсем, за това как трябва да се движим, пък после лавиране между пламъците и редовно си мряхме. Втора фаза ни правеше луди, но и не и още на първа фаза мряхме от напалма. Аз след първия опит реших да мина на холи спек, за да мога да масхийлвам по-добре на втора фаза. Къде ти, аз със този спек не мога да прекрача първа фаза, заради напалм шела. На дисциплин спека имам лесно комбо, като пламна - шийлд+десперат прейър, което спасява и мен и танка, защото обикновено винаги ме нацелва точно преди плазма бласт, когато трябва да се фокусирам да хийлвам танка. Обаче за холи спек хич и не бях се замислила как ще става. Особено ако шийлда е на кулдаун. А и щото съм нуб, бях забравила да си извадя desperate prayer на таблото - при това няколко пъти не се сетих и редовно се ругаех, колко съм тъпа, като ме лисне напалма. По едно време поовладях ситуацията с това кой спел къде беше, обаче вече и рейдът беше успял да се поокопити. Зарях холи спек и се върнах на любимата дисциплина - Браво на Близард, че го оправиха това дърво! Холито просто ми е пълна скука. Така и успяхме да го добутаме на финала. Фаза три беше някакъв тотален хаос - всички гледахме да следваме танка на "главата". По едно време обаче гномчето гръмна, та временно пое магето. Вече бях отписала опита и в тоя момент гледам гномчето пак съживено... и продължаваме... дори не усетих как влязохме в трета фаза. Оттам нататък просто всичко е едно голямо тичане насам-натам, бягане от бомби, от огньове, от баража, мятане на шийлдове и хийлове в несвяст и чакаш всеки момент да си заминеш... вместо това падна босът:) Както каза пала-танкът ни , "най-обичам онзи момент на лаг, точно преди да ти се обяви ъчийвмънта"
След това направихме и генерала - той падна послушно от втория опит. Обаче аз останах без мана малко след като адът падна. И се чувствах много нещастно -само обявих в рейда, че "за нищо не ставам" от този момент нататък. КОето не беше вярно - имах още един pain suppression
А и като си прегледах рекаунта, оувърхийлингът ми беше просто минимален. За сметка на това всеки шийлд беше fully absorbed, кото само аз каствах шийлдове на танка:)))
НА финала пробвахме Йог само с Торим. Имахме и един добър опит, когато на втора фаза бяхме на косъм да минем към трета, обаче вече си бяхме уморени.

След това направихме и генерала - той падна послушно от втория опит. Обаче аз останах без мана малко след като адът падна. И се чувствах много нещастно -само обявих в рейда, че "за нищо не ставам" от този момент нататък. КОето не беше вярно - имах още един pain suppression

НА финала пробвахме Йог само с Торим. Имахме и един добър опит, когато на втора фаза бяхме на косъм да минем към трета, обаче вече си бяхме уморени.
Юда, егоист, луда и wow-холик 

Браво Ланис!
За нас Мими все още е втора фаза + пълен хаос. Е, наистина няма такова тичане просто
Иначе снощи си направихме ХТ, Торим, Ходир и котешката мома за ачивменти, но това Мими просто ни разказва играта. Сетъпа ли ни беше грешен, уморени ли бяхме, не знам ... Целия ми екран беше една огромна бомба отново. Накрая и аз изпищях във вента - " за нищо не ставааам", ама пак не го убихме
За нас Мими все още е втора фаза + пълен хаос. Е, наистина няма такова тичане просто

Иначе снощи си направихме ХТ, Торим, Ходир и котешката мома за ачивменти, но това Мими просто ни разказва играта. Сетъпа ли ни беше грешен, уморени ли бяхме, не знам ... Целия ми екран беше една огромна бомба отново. Накрая и аз изпищях във вента - " за нищо не ставааам", ама пак не го убихме

Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius
Blood Elf
Xavius