За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории) експанжън
Moderator: AlDim
ами браво на всички вас! при обявен за уикенда ТоС 10, сте го разчистили снощи, а онези шарани от гилдията, дето ви е през оная работа за тях, да си се записват и да си чакат, като са толкова прости... нямам думи... но какво пък - по делата ще ги познаете...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Не съм го инициирала аз, за да заслужавам укора. Ако не се лъжа, част от хората от снощи няма да са налични през уикенда (или поне нещо такова се говореше по време на Улдуар 10), а вторникът им вече е зает за следващия Улдуар. Готя не е сейвнат, нито Шанди (но пък той май и принципно не е наличен), нито Хао. Танкваха Конт и Морбидити. С Блоб и Рач обикновено се конкурирате за спот. Анну не е сейвнат. От хийлърите сме сейвнати аз, Муундъст и Thant, като последният не е редовен да се включва за 10-ман.
И да добавя - хард моуд на 10 ман е отключен и открит - т.е. който е наличен участва за група за хероик.
И да добавя - хард моуд на 10 ман е отключен и открит - т.е. който е наличен участва за група за хероик.
Юда, егоист, луда и wow-холик 

Nightbane (finally) DOWN!
Повече не заслужава да се каже за тоз мръсен дракон-чийтър
Продължих нататък, макар че рейд-времето ми почти изтичаше
След кратка консултация с рейдлидера (аз), офицерите (аз и аз) решиха, че ще направим един опит на Куратора. Трашът не беше особено труден, само дето се налагаше пиене на вода след всяка група. И накрая Куратора... Тактиката ясна - бия адд-овете и чакам Евокейшън фазата и там наливам с дмг. На първия опит го свалих на 9% и ме уби, 2 секунди преди да ми се зареди ПвП тринкета и да се хийлна
Изгризах си ламарината от яд
Вторият опит беше доста зле - едва го докарах 30%. Рейдлидера реши да спира рейда и да умува върху тактиката
Мисля да си взема малко повече зоб тоз път, аркейн резистанс фласки, еликсири плюс един енчант на бак-а и би трябвало да го съборя. 
Повече не заслужава да се каже за тоз мръсен дракон-чийтър

Продължих нататък, макар че рейд-времето ми почти изтичаше

ЗДравейте, пак ще ви помоля за съвет
Вчера гилд мастера е писал че въвеждаме дкт система за лутовете, досега само си ролвахме. И дал някакъв линк да си изтеглим от там май някакъв адоон се води. Изтеглих го, сложих го в адони...и сега какво? Появи ми се някаква папка на декстопа която като отворя и ми иска да въведа потребителско име, парола и някакъв log file. А отдолу някакви бутони за синхронизация и още няколко. Как се работи с този аддон който отчита дтк-то, включва ли се по някакъв начин..откъде мога да си видя напраните точки....изобщо не съм работил с такова и нямам яснота 

Сетих се кой беше сайта от който трябваше и изтеглих адона www.webdkp.com От там изтеглих Latest Realese WebDKP 2.9H. И си го сложих в папка адони след като го дезархивирах. И сега какво..как се работи с това чудо 

- RRSunknown
- Elder God
Преди време беше май с някакво фиксирано дкп за бос и за траш (ако е по-труден траш май).
После, покрай фарменето на Накс, настана "инфлация" - само се трупаше дкп, а никой вече нищо не искаше.
Към момента се дава дкп за разпределен луут. Т.е. ако от фарм бос паднат айтеми, които никой не иска за мейн спек, никой не получава дкп. Има допълнително дкп бонус за прогресив рейдовете.
После, покрай фарменето на Накс, настана "инфлация" - само се трупаше дкп, а никой вече нищо не искаше.
Към момента се дава дкп за разпределен луут. Т.е. ако от фарм бос паднат айтеми, които никой не иска за мейн спек, никой не получава дкп. Има допълнително дкп бонус за прогресив рейдовете.
Юда, егоист, луда и wow-холик 

- RRSunknown
- Elder God