За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории) експанжън
Moderator: AlDim
- RRSunknown
- Elder God
На работа най-благо се чете 
както се кзваше една статия :

както се кзваше една статия :
Все пак, не може да се стои постоянно вкъщи. Вероятно ходите на работа/училище, а и все пак тоя акаунт не се плаща сам. „Сериозният” играч обаче не губи време. И докато останалите в офиса/класа си „клатят краката”, той вероятно е отворил thottbot.com, най-голямата база данни за Света на Warcraft, където търси предмети, чете стратегии. Междувременно пише и в 2-3 форума, записва се за рaйдовете до края на седмицата, сваля модове и пачове и преразглежда развитието на персонажа си (така наречения talentbuild). На връщане, докато чака на светофарите по Цариградско, си мисли дали е по-добре да вземе spell dmg + spell crit, или stats бронята.
разбира се, че ще се справиш, ти си добър играч... а и така Анну ще има кой да го рез-ваElayne wrote:Ами аз съм си на работа до 18:30ч, та ще чета като се прибера. Ланис ми разясни, каквото можа. Надявам се да се справя.

радвам се, че с Вура е минало цивилизовано... и добре дошла в гилдията

Едит: бтв, Дима, най-добре се запиши за всичко що е обявено в Рейд календара, независимо дали е за 10 или 25 човека - това е важно, активността се цени...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Пак ли ти бе ;ррSvetlio wrote:Таз статия е наистина много силна, мдаRRSunknown wrote:На работа най-благо се чете
както се кзваше една статия :Най-малкото я е писал човек, дето е играл и ги знае много добре нещата
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
RRSunknown, твърде много хора обикалят мините за руда - просто някой преди теб е наминал и ги е изкопал... народа не спи
дейлито днес е CoS... вероятно ще го направя днес следобеда, защото като гледам записаните за рейд, вероятно такъв ще има и няма да имам време да правя хероици преди рейда...

дейлито днес е CoS... вероятно ще го направя днес следобеда, защото като гледам записаните за рейд, вероятно такъв ще има и няма да имам време да правя хероици преди рейда...
Tais - 80 lvl, human mage
- RRSunknown
- Elder God
Аз да напиша тук, че ми беше много приятно снощи да рейдваме. Надявам се да ви хийлвам дупетата честичко.
Шанди и изобщо атмосферата във Вентрилото беше много спокойна и приятна, не съм свикнала на това
. Бях на нокти да не се изложа и май се като се трупясах още на червеите, когато онзи ни обля с отрова с Таис. После, когато Шанди каза 'ам..., добре, вместо да ме хийлваш, ще рейд хийлваш' го приех леко драматично и тогава пък изпуснах Таис и Анну
наведнъж. Ама и те бяха през огъня и 9 планини в 10-та.
Виждам, че съм в одобрените за тази вечер. Очаквам да се забавляваме.
Хайде, Xeight е писал апликейшън за при вас без да ме предупреди да му го поправя за правописни грешки. Не знам дали не перфектният written english ще се отрази зле, но като цяло поне е бил напълно искрен. Точен е в това, което е написал.
Шанди и изобщо атмосферата във Вентрилото беше много спокойна и приятна, не съм свикнала на това

Виждам, че съм в одобрените за тази вечер. Очаквам да се забавляваме.
Хайде, Xeight е писал апликейшън за при вас без да ме предупреди да му го поправя за правописни грешки. Не знам дали не перфектният written english ще се отрази зле, но като цяло поне е бил напълно искрен. Точен е в това, което е написал.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Мдаа, посвърши днеска акаунта, не мисля скоро да взимам нова карта аз. Догодина ше видим. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”