За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории) експанжън

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Locked
kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Mon Sep 14, 2009 11:30 am

Неудобно ми беше да казвам и за другите, че щеше да прозвучи като хвалене. Там вече съм доста по-добре- критикал шанса ми е 36% и нещо а хита 470.

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Mon Sep 14, 2009 11:33 am

Просто това ретри е PvP oриентирано, почти всяка част от облеклото му има ресилейнс...затова се получава тази разлика. Ако забеляза има почти 25 хиляди Honorable kils :)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Sep 14, 2009 11:34 am

Абе вярно ли е че Stormscale e най -компетативния сървър в Европа или това са поредните апокрифни глупости? Дочувам че точно там първо вдигнали 80 ниво скоростно.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Sep 14, 2009 11:58 am

Ами аз не погледнах, но явно Gone e "хванат" с пвп гиър. Иначе мисля, че е с над 4k dps в рейд.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Sep 14, 2009 11:59 am

@kiko - шампионите са лесни на 10-ка.

Значи - първо гориш шамана. ПРез това време - двама интеръптъри дялкат паладина, след като умрат - роге/уориър и след това вече битката е ваша. И ти ти трябва някой диспелващ бог.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Mon Sep 14, 2009 12:09 pm

Уж знаем че трябва бързичко да съборим шамана ама онези шампиони като почнат да щъкат наляво надясно и всички в рейда се ошашкват и се губи дисциплината :) А и повечето ни рейд играчи почти не са помирисали PvP и нямат реации за стън,интеръпт и т.н. :)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Sep 14, 2009 12:52 pm

@Lanis - за танк хийлър не забравяй riptide + LHW шамана нагрухал СП и Крит. Общо взето мята хийлове колкото паладина.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Sep 14, 2009 1:11 pm

Аз не казвам, че другите не стават за танк хийлъри. То всеки клас има някакви умения за това. Имали сме добри рейдове и без пала хийлър. Но палата просто е the ultimate tank healer.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Sep 14, 2009 1:34 pm

Шанди ме предупреди, че може само social spot да ми предложи и че единственият шанс за member е ако някой от member-ите бъде demote-нат поради неактивност, което при вас едва ли ще се случи.

Вчера Трууп ме попита дали има нещо, което искам от Улдуар25 като гиър и му казах, че почти няма или че само от hard modes. Каза, че би могъл да ме swap-ва в рейда с някой друг, ако ми трябва нещо. Отворих си AtlasLoot после и като цяло май наистина почти нищо не ми трябва, след като вече има толкова добър loot от ТоС25. Но и на мен просто ми се играе :(.

Вчера си тествах shadow spec-а и новите две парчета shadow gear в хероици. В общи линии заковах 3,6к няколко пъти. Остана ми още един gem да сложа, че нямах достатъчно емблеми.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Sep 14, 2009 1:35 pm

Информационен бюлетин на Зенедар:
- дейли хероик днес - DTK
- дейли нормал инстанс - UP
- дейли бижутерски - ще гоните пак бизони из фиордите
- дейли куукинг - гъби в синьо месо :р
- дейли фишинг - даларанските подземия.

аз няма да ви чакам за хероика, защото днес ми е достатъчно напечено и имам много домашни задачи (нали утре е първия учебен ден), та хероиците ще се минават помежду тях за отмора... а и то вече половината ден отмина, а съм доникъде и съм без кола :(

Ланис, сега ще ти направя глифа и ще те чака в пощата.

после ако ми остане време, ще намина пак...

Edit: Дима, шанса ти за мембърски спот е да демоутнът Фиделити, но тя е холи, знаеш го. А за шадоу-прийст хич не се надявай... има един Ниста и той друг не взима, а не е като да сме нямали, но не са влезнали в рейда.
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Sep 14, 2009 2:23 pm

Ако Фиделити продължава с тази полу-активност, има шанс да договорят с нея да мине на соушъл спот. Очаквам именно по-скоро да си поговорят с нея, отколкото да я резнат грубо, защото е девойка... и е хубава:). Но пък е напълно възможно да се случи. И ще те вземат в този случай - пък дори и като дисциплина. Не си го представям Шанди или пък Ниста да ти изисква респек. Най-много да попита в някой случай. Но ако трябва да съм откровена, Дима, инатът по отношение на спек и мен не ме впечатлява особено :P . И на мен не ми харесва холи билда вече, но както виждаш, според сетъп-а съм готова да тествам и да търся начин да съм полезна.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Sep 14, 2009 4:52 pm

Annu и Илия четат ли тука? Абе какво последно се разбрахте за наметалцата? Има за две, Таня има едно готово в банката, но няма за Лийд, Ланис не знам дали има? А ще можем да изфармим още няколко люспи в сряда или когато има време.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Sep 15, 2009 10:02 am

Снощи с много мъка успяхме да минем XT на хард мод. Обаче не зная как си я представят нашите лидери, защото положението е абсолютна трагедия. Минимум 30% от уайповете бяха заради хийлинг проблеми според мен ... и май поне 3-4 уайпа бяха заради мен, защото търчах да рейд хийлвам, когато трябваше да хийлвам танка. :roll: . Причината е, че редовно вземаме една мома в рейда, която очевидно изобщо не става за хийлър и се чудя в карайна сметка какво търси там. На финала поне успяхме да се поорганизираме в хийлинг канала и нещата се наредиха на последните опити. Още повече, че въпросната мома се гътна по време на последната битка, изхаби един комбат рес и пак се гътна, та ние знаехме да не разчитаме на нея. Лошото е, че пак е я вземат. Нямам идея защо, но очевидно няма почти никаква мисъл в хийлинг сетъп-а в последно време.

Да не говорим каква лотария беше с постоянните DC-ти на народа в рейда. Седиш и се молиш въпросният/въпросната да не получи бомба, щото рейдът измрял.

Дима, аз може и да имам някоя люспа също, защото Йоа беше скинър по едно време. Но при мен е такава каша с алтовете, че не е ясно.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Sep 15, 2009 12:38 pm

Завид и аз искам ачийвмънт и 25man raid :(. Вчера смених off-spec build-а на холи. Прекарах един драматичен час умувайки къде да сложа точки. В крайна сметка се наложи да сложа две точки в първото Renew и после три точки в по-дълбокия в дървото талант пак за Renew. Сложих точка и на Desperate Prayer, тъй като като играя диск често ми е спасявала живота, та за Body and Soul нямаше точки. Ще трябва може би пак да го променям.

Изпробвах билда в ToChc, DTK and Gundrak в последствие. Установих, че нямам много бърз спел, който да задържи положението с живота на танка, ако взима много демидж, подобно на PW:Shield и трябва или да ползвам Guardian Spirit или да се набирам на Флаш хийл три пъти, за да кастна после Greater heal. Невероятно бързо оставам без мана. Липсва ми много хейст - имам само 9% по гиъра (а трябва към 14-15%), липсва ми и спирит, имам малко над 900 = съответно и SP, което се предполага да ми е бая повече от на диск прийст, заради пустия му талант, ми е около 2350. За сметка на това удрям високи нива крит :D, едва ли не 10% повече от необходимото.

Сега се чудя дали да си купя пръстена с хейст + спирит от Триумф значките, както и neck-ът с хейст + спирит от Emblems of Conquest, а и ще трябва да събера 100+ значки за 6 орба, за да си крафтна ботушите с хейст. :( Изнервя ме да съм бавна. Масов хийлинг, окей, Greater Heal критва за по 16к, обаче е толкова бавно, че искам да си направя нещо. :evil: Като тринкети сложих Spark of Hope = +100 спирит и онзи с многото интелект от Триумф емблемите. Мисля да пробвам mp5 тринкета от ТоС10 вместо интелект тринкета. Не може то оом нон-стоп. :evil:

Като цяло карах на Renew на танка при pull, PoM и Flash heal x 3 ако има нужда, после Greater Heal ако само танкът носи дмг и Circle of Healing, когато партито започне да носи damage. PoH се наложи да го ползвам в ToChc и там докато го кастна партито си умря. В DTK също умря веднъж. Хич не се чувствам сигурна вече.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Sep 15, 2009 12:58 pm

Тука има бая холи-експерти, те ще си кажат, ама по смътни спомени от миналото като си холи, се правеше една далавера с Greater Heal - тръгваш да го кастваш и го спираш, ако не е нужен. Примерно каст, на 2-рата секунда интеръпт и пак каст. Така ти е винаги подръка и за кратко време се каства... иначе ФлашХийла ти застъргва маната като прахосмукачка. :roll:

И пак по спомени - от ПоМ има смисъл ако има поне едно меле-ДПС край танка (ако са две - още по-добре).
Ама те моите спомени са вехти :lol: :lol: Най-добрият вариант е да си намериш кадърен и добре облечен танк (паладин :lol: :lol: ) и да изкараш инстанса с едно Реню :lol: :lol:
Last edited by Svetlio on Tue Sep 15, 2009 1:00 pm, edited 1 time in total.