За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории) експанжън

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Locked
kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Thu Sep 24, 2009 2:13 pm

И аз не мога но цифтите са си цифри :) Освен рекаунтите да не отчитат правилно и то само за ретри паладините :) ВСе пак не казвам нещо от един или два опита. От месец си следя постоянно рекаунта и по хероици и рейдове...на траш и босове...Даже снощи пробвах и двата сийла само на траш с по няколко моба. Ами пак няма разлика.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Sep 24, 2009 2:16 pm

не ми отговори на въпроса дали си специализирал ретрибушън ? (просто ми е интересно че още левелвам)

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Thu Sep 24, 2009 2:21 pm

Да, това ми е спеца.Но ако мислиш че ще си в челните места на рейдовете...забрави.Ние сме комплексни и хибридни герои които много помагат и с бъфовете си.Също и не натоварват толкова хеларите защото си имаме бъбъл,LoH и си се хийлваме самички :) Иначе за dps...резнаха ни яко .

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Sep 24, 2009 2:24 pm

Как тъй са ни резнали - я дообясни.
Имай предвид че аз няма да рейдвам изобщо така че рейдовите статистики слабо ме вълнуват.

kiko72
Merchant

Post by kiko72 » Thu Sep 24, 2009 2:31 pm

Говоря за сеала който спряха-
" Seal of the Martyr: This ability has been removed. "
Правеше страшно много демидж инстантно, доста повече от SoC.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Sep 24, 2009 2:42 pm

за пръв път го чувам :shock: Явно съм го изпуснал.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Sep 25, 2009 10:54 am

Снощи имах късмета да ме вземат в една от 10-тките, Трууп го дискънектваше Нета брутално. Бяха убили първият бос, но после се засилихме :) нататък. Страшно добре вървеше с ентусиазъм от ачийвмънтите на другата група, която беше пред нас с минути.

Изчистихме, раздадохме малко епици (повечето се шардваха) и отидохме да бием Ониксия10, която се оказа супер лесна, отново. Бяхме приключили доста рано и хората отидоха да играят хард моуд на ТоС10. Все още твърдя, че с малко размешване на групите щяхме да имаме равностойни 2 групи, а не 1, която не е напълно оптимална. В крайна сметка подслушвах във Вента :) как Ланис спаси положението накрая.

После ходих в Скетис да пофармя репутация и вече съм Онърд с онези скатове :). След известно време може и да си имам един летящ. Красиви са... отзад ^^.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Sep 25, 2009 11:23 am

Весело минаха рейдовете снощи, наистина.

А "спасяването на положението", беше не чак толкова трудно. Просто успях да оцелея през първите две фази на боя със зверовете. Излезе йетито и гледам Муундъст да ме насърчава за следващата фаза. Оглеждам се - хийлърите натръшкани на пода. Добре, че при йетито демиджът върви предвидимо и без големи драми. Е, замалко да ми изскочат бутоните на клавиатурата, докато се набирах на хийловете, но пък какъв кеф, като падна босът. Особено като бяхме уайпвали сума време и Шанди каза, че това ни е последен опит :). И ме запоздравяваха, все едно съм изкара битката на нежните си хийлърски рамене, което не беше вярно :).
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Fri Sep 25, 2009 12:11 pm

С това ВСГ какво са направили, не знам :cry: Влязох вчера, бронята лъсната, меча наточен, щита поизчукан и както се казва, се метнах баш във вихъра на битката. Първи флаг за нас. Ордата отнякъде изкара 4 хилъра :shock: и взеха и те един флаг. Резултатът равен. Взимаме ние, взимат и те, сблъскват се двете групи по средата и ние губим флага. Естествено един мъдър паладин (аз :lol: ) дебне в ордската база и с брилянтен финт излиза с ордския флаг баш през центъра, където гази като валяк и оцелява, въпреки че е заобиколен от цяло мучащо стадо :twisted: Та добрах се до нашата база с флага на гърба и решихме само да пазим флага, щото до края на играта оставаха 5 минути. Речено-сторено, окопахме се на гробището и започнахме да отбиваме ордските атаки. Минаха 5-те минути и ... Ордата печели :shock: :shock: :shock:

А уж правилото беше, че при равен брой флагове, този дето е отбелязал пръв, печели ... :roll:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Sep 25, 2009 12:18 pm

По новите правила печели тима който последен е взел знаме именно с цел да се намали тактиката с пазене на знаме след първи флаг.
Така ако ти вземат знамето просто си задължен да се мъчиш да нападаш.

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Fri Sep 25, 2009 12:30 pm

Виж официалното пач-инфо
Warsong Gulch
There is a now a 20-minute timer on this Battleground. After that time, the team with the most flag captures wins. If this would result in a tie, the team that captured the first flag wins. If neither side has captured a flag, then the game ends in a tie.
А ние взехме първия флаг.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Sep 25, 2009 1:01 pm

Ех, много ти съчувствам, Тишо, но трябва да намериш някоя нова ПвЕ ниша за фармене :P. Не става ли с някой от инстансите в Темпест Кийп или са твърде тегави? :roll:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Sep 25, 2009 1:02 pm

Той ги е минавал:) Сега му предстои да мине ЗА сам :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Sep 25, 2009 1:04 pm

:shock: :? И не ме е взел! QQ...

Между другото Брюфест маунтовете наистина са кът, падат само 170 стамина тринкети да ги таковам. Вече имам 5 тринкета, които най-вероятно ще продам или хвърля (на фона на моите 10 други хийлърски!). Накрая ще си купя кегче с нестихващ алкохололей и ще си пия нещастно, заради неосъществените ачийвмънти. :roll:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Sep 25, 2009 1:12 pm

Смешното е, че при мен точно Борето взе овцата. Да не говорим, че веднага след това падна и кодо, обаче на мен ми стана неудобно да ролвам.