Споделете пак
Moderator: Moridin
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Ако е само за една регистрация, то после в тази кутия ще има само известявания и бюлетини, я веднъж седмично, я веднъж месечно. Но и два пъти дневно да е, пак 400 съобщения за 6 месеца не би трябвало дори да погъделичкат един голям freemail доставчик, нито като дисково пространство, нито като трафик.
Уф, задобрявам с писането от талафона
Уф, задобрявам с писането от талафона

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- Moridin
- Global Moderator
две предупреждения време на друг мейл например?Morwen wrote:Явно да (ако е за три месеца). От друга страна сума ти хора си правят по сто алтернативни пощи, които ползват само за да се регистрират веднъж някъде и повече не ги поглеждат. Колко време трябва да пазят активни хиляди такива пощи?
This is it. Ground zero.
Оукей, гейове са... нейде след дира от едно време ама кой си държи сериозна поща на фрии сайтове, като можеш от години си изперкаш на хостинга поща с произволен размер спрямо него и да си я гледаш кеф ти тъндърбърд, аутлук, кеф ти уеб?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Абе тука не става толкова дума за пощата, а за отношението към клиента.
Може да са си имали причини, може да са им умрели сървърите, уотевър.
Ама що трябва да си правят ташак с тебе, като е съвсем минимално усилие да не го правят...
Може да са си имали причини, може да са им умрели сървърите, уотевър.
Ама що трябва да си правят ташак с тебе, като е съвсем минимално усилие да не го правят...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
Добре, просто мисля, че е повсеместно, не само с българските. Такива са им условията енд стъф. Затова гледам да си проверявам пощите всеки месец.
Друг е въпросът, че при мейл.бг примерно имам съвсем съществуващи писма, които пот един момент нататък се превърнаха в маймуница...
Друг е въпросът, че при мейл.бг примерно имам съвсем съществуващи писма, които пот един момент нататък се превърнаха в маймуница...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Или пък човек не трябва да разчита на техниката и съпорта толкоз и да има важните писма и нейде другаде записани.
Кой нормален съпорт не мрази юзърите 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Аз пък вкарах 200 кинта за комикси ;р
Добър избор, бих казал.Xellos wrote:Аз пък вкарах 200 кинта за комикси ;р

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля

Хм, спамът ми в мейла днес е вдъхновяващ, кво ли ще рече "екстремна френска"

Сещам се за нещо, но не искам да изпростявам съвсем.Xellos wrote:Хм, спамът ми в мейла днес е вдъхновяващ, кво ли ще рече "екстремна френска"
Hint - прякора на тайния източник в аферата "Уотъргейт". Или заглавие на епизод от X-Files, пак с таен информатор.

Ако има снимки/диаграма, метни насам, да видя познал ли съм. В спойлър таг, естествено.
The Best of Mozart
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Има снимка, размазана със някакви сини хапченца. Заеби. Нема нема и получавам писам от собствения си мейл адрес при goto. Баси спамерите на мейл и с ботове трябва да бъдат избивани поголовно.
You wish.Xellos wrote:По яко е от пола определено

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib