Ами да си кажа впечатленията и от твоето филмче и от това, което съм гледал преди:
+Завръщане на наистина старата школа - пълно управление на всички съекипници и ПАУЗА!!!

, заради липсата на пълно управление на другите така и не ме грабна НВН 1
+Чао, чао DND лиценз, това за мен е само плюс, въпросният ми е втръснал, прекарал съм си живота с него
+Системата за качване на нива и способности е взело всичко хубаво от ДНД и е добавила една хубава част неща от УоУ:)
+Думичката "Дарк" в жанрото определение, дано има наистина много кръв и секс като в Уичър, но не ми е особено определящо и да няма
-Системата на диалозите и моралният избор (ТМ) пак май си е сведен до обичайната формула на Байоуеър добро срещу зло, пак добре, че го има, ама то си беше ясно, любопитно ми е дали въобще нещо са надградили на вече изтъркалата с концепция в това отношение от Котор насам
-/+ Потенциал за доста оригинална история. Не че историите при Bioware са били някакъв край (разбира се с изключение на Балдур'с Гейт серията), но все пак са си кефили и то много, винаги е имало Очакваният но Култов Плот Туист (ТМ), на който все съм се радвал
Въобще ще видим, филмчето на РРС-а е доста подробно откъм битки, гледайте го, лошщото е, че коментиращите са ретарди