За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории) експанжън

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Locked
Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Oct 14, 2009 10:28 am

BTW Ниста е бил много впечатлен от дпс-то ти, Таис. Аз реших след рейда да наваксам с дейли хероик с Борето и Йоа, та го чух, като се дивеше пред Холи. А Холи като теб отбеляза, че може да ви нърфят нататък :P

Ще трябва да си купя малко РАМ аз... (Обаче първо трябва да ми платят :cry: ) Лагът на финала просто е отвратителен.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Oct 14, 2009 10:58 am

на нърф отиват нещата... :(
а иначе вече е нормално да го имам това дпс, защото успях да подменя ФФ-гиъра си с такъв за аркейн... а Т9 сета за магета буквално е кроен за аркейн билд... нужно ми е само да сменя роба и наметало, и вече нищо преди ТоС 25 хероик не е по-добро от нещата по мен... но и аз последните седмици се скъсах да харча ДКП... :lol:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Oct 14, 2009 11:24 am

Ами радвай се на цифрите, докато Близард не ви ги вземат :))) Сега е моментът :)

Аз се забърках в диалог с Вура (всъщност донякъде съм доволна, че отмествам фокуса на темата, макар да твърдя обратното там :)). От друга страна имам силното влечение към действия, включващи трясване главата на Вура с нещо тежко :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Oct 14, 2009 11:35 am

за съжаление той единствено не е прав за цифрите, касаещи хилърите... щото всички знаем, че те зависят от класа, билда, различните битки, както и възлагането на определена функция в дадената битка... но в останалата си част съм съгласна с него... шуро-баджанащината се вихри здраво в нашата гилдия и наистина хората остават с впечатлението, и то - основателно, че тя е създадена, съответно рейда се прави, за да се намърдат де що приятелчета и почитатели имат офицерите, а останалите са пълнеж, щото не могат без 25 човека да правят инстансите, дето искат... на практика мъкнем на гърба си лийчъри, щото са слабост на офицерите... а на всичкото отгоре се оказва, че и трябва да сме доволни от това... амиии... ще ме извиняват, ама не ядем доматите с колците и всички виждаме какви мотиви ги движат при даването или смяната на рангове...
Last edited by Tais on Wed Oct 14, 2009 11:40 am, edited 1 time in total.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Oct 14, 2009 11:39 am

Нямам какво да кажа за това :roll:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Oct 14, 2009 11:51 am

Не беше лошо снощи, но се вбесих много по едно време. Кой идиотски умрял в Phase1, който DC още като докосне боса, съответно едно половината време го прекарахме в wipes, защото някой танк е DC или някое DPS.

В случаите, когато стигахме P3, играта започваше зловещо да лагва и моята задача, наглед най-лесната от на всички, беше доста неприятна. Пада дебъфа на някой, започвам да каствам Пенанс и човекът умира докато каствам. Странно някакво такова. А държах Shield на всички, последните опити и Реню държах. Не знам дали заради лага или dmg е много голям и много отведнъж, но бая се изпритесних накрая.

Низия наистина има много голямо подобрение, но вчера й гледах и гиъра и е много, много подобрен също. Но крайно време беше, както казвате.

За Улд10 - страхотно, само казвайте и съм готова. За тактики не знам кога ще чета (събота през деня сигурно), защото съм на лекции и нямам време от домашни.

На мен много ми писна да няма нищо ново по мен, та сега събирам пари и емблеми, ще харча много в скоро време. :evil: :evil: :evil:

А шаманчето е голям кеф. Обожавам да интеръптвам. Следя с интерес кой моб какво каства и дали мога да го сецна. Кеф ^^.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Oct 14, 2009 12:38 pm

Дима, не се притеснявай прекалено много за хората, които трябваше да държиш накрая. Холи го спомена и по време на рейда, и след това, докато бяхме в партито за дейли хероик. Имало е моменти, в които поради някаква причина дебъфът е удрял за много повече, отколкото трябва. Не беше сигурен, дали е бъг, или просто нещо, което не сме отчели, но било неспасяемо.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Oct 14, 2009 1:43 pm

Да, забелязах, а и Зау носеше повече демидж от Каз (дори когато последният е DC :P) и беше особено как понякога Молгрим го удряше за 80% от hp-то. Както няма за хийлинг и седя и помагам на Таис и Анну да не умрат около мен :D (каствах ти PS на теб, Таис :P) и изведнъж бам, Зану полу-умрял ^^.

А за лага говори моят Кварц адон - каст-барът на Пенанс беше червен от-до.

А и по темата във форума ни - Вура прекалява с тия healing meters. Много ме подразни. Да не говорим, че английският му създава проблеми при четенето и разбирането. Иначе е донякъде прав, но не и за таблиците с цифричките. :evil:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Oct 14, 2009 1:54 pm

Дима, Дима, видях ти поста в гилд-форума и честно казано, не вярвам на очите си... :shock:
то вярно, че с ласкателства далече можеш да стигнеш... принципно е така, ама точно когато ти бе потърпевша от една от офицерските врътки, дето и тука орева за неравностойното отношение спрямо теб и Низия, точно ти да заявяваш колко еднакво офицерите прилагат гилд-правилата спрямо всички, което е абсолютна лъжа... :shock:
не знам... нито съм го очаквала, не мога да адмирирам подобно поведение... не че има някакво значение - вероятно ти е все тая какво ще си помислят хората за теб, след като виждам държиш да направиш душевен гъдел на офицерите, но за твое добро - няма да е зле да проявяваш малко повече уважение към себе си... ако искаш да бъдеш уважавана, а не просто да влезеш в нечий списък с поклонници...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Oct 14, 2009 1:59 pm

Ммм, не съм казала, че прилагат правилата еднакво, не четеш между редовете. Мисълта ми беше да ги 'накарам' да помислят, че така трябва да бъде. Да са равни към всички и коректно да си спазват правилата. Целта ми беше да размахам пръст ;) по друг начин, освен очевидното овикване. А и като човек, който е в тая гилдия от 1 месец и половина, не мисля, че е моя работа да се намесвам по-драстично.

Казвам че искам да бъде така, че вярвам, че така трябва да бъде :). А те много добре осъзнават, че не са съвсем прави, но ако им размахваш пръст, очевидно се стига до крайности и драми като самата тема, пусната от Ниста и още други теми по-рано, напускането на Муун, напускането на Конт. Няма нужда от тези крайности. Те сами трябва да осъзнаят, че не са прави и да променят нещо, много пъти сте им го казвали напоследък. Промени няма, само всички са крайно обидени и разочаровани.

Edit: Okey, мембър слот се освободи, Фиделити отива да се учи за полицайка (лол?!?!?!). Уви, доста съм убедена, че Вура ще го получи. 99%.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Oct 14, 2009 2:48 pm

Ephemera wrote:As a whole I believe officers are thinking about everyone equally.
абее, на мене точно така ми звучи... и не само на мен - имам РМ от Муун, която казва колко приятен пост си написала "с изключение на края, с който не е съгласна"... демек не съм единствената, която баш както е написано, така го е приела... звучиш като доволна от тях и от показаното от тях до момента, като одобрение... а одобрение, получено точно от тебе, от човек, дето предната седмица са прецакали, е с голяма тежест...

а това, че "те сами трябва да го осъзнаят"... ами те не го осъзнават... иначе ИЗОБЩО нямаше да има подобна тема, където да се изпразнят...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Oct 14, 2009 3:00 pm

Edit-нах си поста, за да съм по-ясна, Таис.

Наистина в светлината на последните събития - напускането на Муун, на Конт, многото драми, които се случват в гилдията, не мисля, че размахването на пръст назидателно по начина 'много зле си вършите работата, отидете в ъгъла да се срамувате и се поправете на мига' ще свърши каквато и да е положителна работа. Аз наистина мисля, че в момента е по-добре да се успокоят нещата, да им се каже по този начин, че не са прави, като им се намекне, че е нормално и редно да спазват правилата, че трябва да третират всички по еднакъв начин, отколкото по по-твърдия начин.

Защото всички реакции, които виждам от страна на офицерите напоследък са 'разочарование', 'обида', 'наранена гордост' и 'самозащита' и нещата стават по-лоши.

Целта наистина ми е да ги накарам да мислят, че това се очаква от тях и е нормално. Надявам се да се отнасят към всички като към равни. А фаворитизмът е нещо очаквано и нормално, ако и крайно разочароващо в тоя случай. И ние го правим в нашите си петорки и с приятелите. Ако бях възнегодувала за Низия нямаше да постигна абсолютно нищо. След като два дни по-рано говорих надълго и широко с Шели и Веар по темата и резултатът беше това повишение, мисля че е напълно излишно да питам защо и как така. Няма никакво значение, случило се е, толкоз. Те знаят позицията ми твърде добре.

И аз си говорих с Муун на лични съобщения, тя ме разбра какво съм се опитвала да направя. Но и тя е уморена от всичко и предпочита да не изказва мнения и да се меси повече.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Oct 14, 2009 3:33 pm

не, няма да пишем по темата... те много неща се казаха в последно време, стига да имаше кой да ги чуе, но то се видя, че чуват само неща, дето им отърват... ако не ги кефи, започват да се тръшкат, че не им вярваме и не ги уважаваме... в момента просто се опитвам да не им обръщам внимание... записвам си се за рейдове, върша си работата там, но сладки приказки с тях или коментари по гилд-въпроси парирам съвсем съзнателно... ограничих си максимално контактите с тях... на практика получават поведението, което са заслужили спрямо мен... без значение ми е дали им харесва или ги дразни...

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Oct 14, 2009 3:45 pm

/gquit does wonders
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Oct 14, 2009 3:54 pm

Ех, да ви имам проблемите... :roll:

Ето истински проблем: докато си размятах между алтовете разни писма в продължение на месеци, са се изгубили 5 (пет) писма. Във всяко писмо по три книги. Всяка книга е 550 репутация или 500 г (ако си късметлия можеш да откриеш книга веднъж на две седмици в АХ). Хайде сега пресметнете колко време и голд съм изгубил заради несъвършената алианска пощенска система!!! :evil: :evil:

Като бях Орда такива неща нямаше... то и много не си пишехме, щото и не умеехме :oops: