снощи гилдията спретна обичайните два паралелни рейда за разчистване на ТоС10-нормал и Они10.. свършихме за един час, без особени грижи... за наша изненада рейд лидера (ГМ ни) каза че ще правим ТоС10 хероик... аз досега не бях имала шанса да го правя, с изключение на най-първото влизане, което си бе само уайп-фест на първите босове... но знаех, че основната група за ТоС 10, дето правеше и хероик варианта, бе стигнала пред шампионите... само дето в рейда ни снощи имаше не повече от 3-ма човека от тази основна група... та силно се учудих, като казаха, че ще го правим...
започнахме ние бийстовете и аз умрях даже 2 пъти по време на втора фаза

похабих 2 комбат-реза, но затова пък убихме добичетата от раз... последваха два уайпа, ако не се лъжа на демона-боса, защото нещо инфърналите ни бяха в повече, а на единия опит онази многоръка кака ми удари такава страстна целувка, че ме прати у гробището

аз се размрънкотих, че някой ми краде бъфа на боса и не мога да си го открадна в цялост, а то се оказа, че палавия ни елементъл шаман взел, че го пърджвал!!

обяснявам аз да не го прави вече, а той вика "добре де, колко стака да ти оставя", последва логичното - "всичките!"... така де, там трябва всичко да се нюква, а бъфа доста бууства дмж... на третия опит се предадоха...
привикахме ние орда-шампионите и народа се настрои за уайп-фест... те пък се паднаха същите, дето ги имахме на нормал-варианта на инстанса, та набързо се разпределихме и за наша изненада ги уан-шотнахме!
уви, така не се получи с Близначките и затова ще помоля Паг и Гошко за някакъв съвет...
само да обясня каква тактика ние пробвахме на тях снощи...
цялото дпс бе в дарк и скачахме да бием Светлата мома, всички хилъри - в бяло и обираха белите орбове... да, обаче това доведе до проблем..
хилърите нямат време да ги оберат, защото хийлват през това време, орбовете се удрят в нас и рейда понася сериозен масов дмж...
аз този път имах проблем и с дпс-то си

заради поетите орбове скача над 9к, а на един от опитите, още при излизането на първите орбове, стигна 11 441дпс... тъкмо ми изтичаха клонингите и в следващия миг - бам! Таис умряла... от близо 14к мелее суинг... а дори не бях в мелее-рейнджа

но така... танковете нещо си менят цветовете и не могат да насъберат достатъчно агро пред мен и на практика аз не мога да нюквам...
а ние снощи нямахме и друид хилър и за да насмогнат на дмж, хилърите трябваше да кастват, съответно - не могат да търчат след орбовете... орбовете на хероик варианта имам чувството, че летят - доста са бързи и в един момент просто стават твърде много...
та някакви идеи?? коя близначка да се танква - един танк и на двете моми или 2 танка, с какъв цвят? ако сме само на Светлата, трябва ли да сменяме цвета, за да бием по щита на Черната? как да обираме топките? дайте предложения, плс...
приключихме рейда на 44 оставащи опита, но ще е добре да са повечето на Ануб, не на девойките