The Series Topic, Part III
Moderator: Moridin
Californication-ът си е окей, гледа се, но не е на нивото на първи сезон (да си го кажем - почти всеки сериал го има този проблем). Пак има секс всяка серия (:)), няколко доста качествени ебавки и т.н. Аз лично съм разочарован от факта, че прекалено много фокусират върху семейните неща с Ханк (само на моменти) и адски неинтересното и неможещо да играе същественце Бека.....
Аз след изгледани 4 серии от новия сезон на Office US съм много доволен, особено 4та серия беше великолепна. Стив Карел все още успява да ме разсмее с олигофренизма, Дуайт също, а Джим и Пам са мили, така че ще продължим да си го гледаме сериала.
Другите неща, които все още си гледам:
1. Декстър - ако приемем факта, че половината от всяка серия е ужасно скучна (разбирай семейните проблеми на Декстър и проблемите в квартала), Джон Литгоу МАЧКА и новата основна сюжетна линия с новия убие много рути.
2. CSI Las Vegas - и трите излези вече епизода от сезон 10 (!!!) са ужасно добри. И в трите има нещо оригинално и нетипично, а засега Лорънс Фишбърн не е е Уилям Питърсън, но с помощта на останалите от каста се справя супер. За съжаление върнаха омразната ми Jorja Fox обаче....
За Tudors - понеже нащият щатен експерт пак е срал без да е гледал - сериалът е много силен в първата половина на първия си сезон и доста развлачен и почти слаб до края на втори сезон, треи не съм гледал. Якото е, че е направен като сериал на ХБО, ако не и с по-голям бюджет. Като цяло не ми е от любимите.
Аз след изгледани 4 серии от новия сезон на Office US съм много доволен, особено 4та серия беше великолепна. Стив Карел все още успява да ме разсмее с олигофренизма, Дуайт също, а Джим и Пам са мили, така че ще продължим да си го гледаме сериала.
Другите неща, които все още си гледам:
1. Декстър - ако приемем факта, че половината от всяка серия е ужасно скучна (разбирай семейните проблеми на Декстър и проблемите в квартала), Джон Литгоу МАЧКА и новата основна сюжетна линия с новия убие много рути.
2. CSI Las Vegas - и трите излези вече епизода от сезон 10 (!!!) са ужасно добри. И в трите има нещо оригинално и нетипично, а засега Лорънс Фишбърн не е е Уилям Питърсън, но с помощта на останалите от каста се справя супер. За съжаление върнаха омразната ми Jorja Fox обаче....
За Tudors - понеже нащият щатен експерт пак е срал без да е гледал - сериалът е много силен в първата половина на първия си сезон и доста развлачен и почти слаб до края на втори сезон, треи не съм гледал. Якото е, че е направен като сериал на ХБО, ако не и с по-голям бюджет. Като цяло не ми е от любимите.
И ТБ ли? lolMuad_Dib wrote:Californication-ът си е окей, гледа се, но не е на нивото на първи сезон (да си го кажем - почти всеки сериал го има този проблем).
Този проблем го нямат сериалите с ясна концепция от самото начало. Имат го като проблем бозите на Шоутайм, които в стремежа си да прилапат по-масова аудитория почват да правят адски глупости и убиват целия потенциал на първоначалния замисъл.
Различно е. В някои сериали си го има спадът на нивото след първия сезон ("Лост" и "Хироус" за мен), в други нивото се повишава в следващите ("Бъфи" и "Ейнджъл" първи ми идват наум), в трети пък нивото се запазва стабилно високо ("Хаус" и "Боунс" например).
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
- Dr. Horrible
- Forsaken
Хм, за мен пък точно Lost става истински яко чак след втори сезон. Първи беше почти окей, но втори на моменти беше доста тъп, почти нищо не се случи. И от трети нататък определено набра скорост, дори със самата премиера на сезона. Джулиет и Дезмънд бяха невероятни попълнения в сериала и бяха много по-интригуващи и впечатляващи от попълненията във втори сезон (Ана Лусия и Еко). Съжетните линии и на осторова и в спомените станаха доста добри. И сийзън финалитата на първи и втори сезон са читави епизоди, но финалитата на трети, четвърти и пети са превъзходни.
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
Куотнах горните два поста в темата на Лоста, да си продължим там. 

The Best of Mozart
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Бе луд ли си - тва "stay with me..." ахахаха. Личи си, че жени са го писали тоя епизод.Muad_Dib wrote:Аз ще си изгледам сезона най-малкото заради Джон Литгоу, иначе и аз вече гледам на автоматик. Накефи ме, че се върнаха малко към старите серии и финалът беше добър, нещо там да се размърда поне историята

- armageddon
- Forsaken
- armageddon
- Forsaken
Like I was saying, довърших и 2рия сезон на Damages. Въпреки че тук май никой не си пада особено по адвокатски тип сериали, го намирам за адски разчупен такъв. Глен Клоуз прави сташна роля като безскрупулната адвокатка Пати Хюз, която не се спира пред нищо за да спечелите дело, било то с подкупи, изнудване и тн, добре поне че си подбира за таргети които са много по corrupt от нея. "Флашбеците", показващи откъслечни сцени от това какво става в момента - действието се развива на принципа как стигнахме дотук - поддържат по всяко време действието и задържат интереса. Освен това скоро не бях виждал 2ри сезон на сериал, който е по добър от първия, честно.
Сега засега следя следните нови неща.
FlashForward - Маса готин НФ сериал по романа на Robert J Sawyer
харесва ми това, че дотук 6 епизода вече върви сюжет и то многопластов. Не е лошопуцаница седмица за седмица като някога любимото X-Files...
Сътворителите на FF май са правили преди това Lost.
Defying Gravity- НФДрама. има 6години сюжетов замисъл, но на моменти ми идва много разтягането на дъвко-локуми... Като цяло
Не съм чел романа, не съм и гледал легендарната екранизация с Jack Nicholson, но този сериал радва...
Vampire Diaries - това го следя само и единствено зарад целевата аудитория на телевизия CW, която е [жени от 18 до 30 годишна възраст]..
Главната Актриса е Наше момиче Нина Добрева,
Досега гледах и Stargate Universe, но вече май ще го отсвиря...
от продължаващите следя
Dollhouse, The Big Bang Theory, House MD, , Heroes, Lie To Me и разбира се The Simpsons, Където напоследък епизодите бяха мно'у яки...
FlashForward - Маса готин НФ сериал по романа на Robert J Sawyer
харесва ми това, че дотук 6 епизода вече върви сюжет и то многопластов. Не е лошопуцаница седмица за седмица като някога любимото X-Files...
Сътворителите на FF май са правили преди това Lost.
Defying Gravity- НФДрама. има 6години сюжетов замисъл, но на моменти ми идва много разтягането на дъвко-локуми... Като цяло
- Spoiler: show
Не съм чел романа, не съм и гледал легендарната екранизация с Jack Nicholson, но този сериал радва...
- Spoiler: show
Vampire Diaries - това го следя само и единствено зарад целевата аудитория на телевизия CW, която е [жени от 18 до 30 годишна възраст]..
Главната Актриса е Наше момиче Нина Добрева,
Досега гледах и Stargate Universe, но вече май ще го отсвиря...
от продължаващите следя
Dollhouse, The Big Bang Theory, House MD, , Heroes, Lie To Me и разбира се The Simpsons, Където напоследък епизодите бяха мно'у яки...
- tigermaster
- Elder God
Забавното е, че форумът й в имдб е по-четен от този на Брус Лий. Чак да се учуди човек...Бобсън wrote: Главната Актриса е Наше момиче Нина Добрева,
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
С Гибли напредваме бавно с Lie to me - минахме първите 8 епизода. Засега радва доста, при все че си личи, че не са били сигурни ще ли да го бъде и реално character development-а почна едва към 6-ти епизод. Тим Рот е гениален
Дано се запази като качество.

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.