Честит да ви е Денят на Народните Будители!
Moderator: Moridin
Честит да ви е Денят на Народните Будители!
и весело да си изкарате Празника...
- tigermaster
- Elder God
Това е абсолютна простотия, бтв, надявам се да има някакъв начин тая да бъде осъдена и който е отговорен за паметника, да се възползва от него.petri4kov wrote:http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=425900
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- tigermaster
- Elder God
Ъъъъъ, без да съм го слушал репортажа и, честно казано, без да имам и намерение засега - Карбовски ми е противен, не за друго - обаче това ли е начинът да се събуди българската култура? Евтината скандалност? `щото на мен повече ми прилича на опит на някаква ***** да натрупа известност. Съжалявам.petri4kov wrote:А ти чу ли самия репортаж? В страницата го има на плеърче- в студиото са въпросното момиче и Мартин Карбовски. Това, че самото действие е простотия, не премахва доброжелателния замисъл да се събуди българската култура.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Тази тъпа шунда иска:
а) да получи оргазъм, задоволявайки ексхибиционистичния си нагон и
б) да натрупа известност, натътрузвайки шундата си върху шапката на Пенчо Славейков.
Единственият доброжелателен замисъл, който евентуално това тъпо добиче би могло да има, е да направи тъй, щото българската култура да се въздигне от кома и да я погне с камъни и дърве. Тъй като обаче събуждането от кома на българската култура е напълно нереалистично пожелание, то единственото, което би могло да се получи като краен резултат, е тая да направи гола фотосесия, в която симулира как прави свирки на Славейкови, подгрявана от нечии аплодисменти.
И като допълнение, участието на Карбовски е в състояние да опорочи и спасяването на детенце от горяща къща. Просто всичко, до което този отходен продукт се докосне, на мига някак си придобива клозетна аура и спира да бъде такова, за каквото е било замислено първоначално. В тази връзка участието на Карбовски във фотосесията на умствено недоразвито курве с психически отклонения, което си навира срамните части в лицата на паметниците на Славейкови и мастурбира с помощта на шапките им, въвежда ново понятие за низост в българския език, което още не съществува официално в речника.
Тук ще прекъсна, макар да мога да продължа още доста дълго и по същество, въпреки че каквото и да кажа, няма да бъде достатъчно, за да опише ситуацията. В една бяла страна тая кукувица щеше да попрекара някоя и друга нощ в ареста, а после да бъде изръсена със солидна глоба, здраво порицана от медиите, но тук я даваме за пример като народен будител. Дори не е и тъжно. И все пак, честит ден на народните будители.
а) да получи оргазъм, задоволявайки ексхибиционистичния си нагон и
б) да натрупа известност, натътрузвайки шундата си върху шапката на Пенчо Славейков.
Единственият доброжелателен замисъл, който евентуално това тъпо добиче би могло да има, е да направи тъй, щото българската култура да се въздигне от кома и да я погне с камъни и дърве. Тъй като обаче събуждането от кома на българската култура е напълно нереалистично пожелание, то единственото, което би могло да се получи като краен резултат, е тая да направи гола фотосесия, в която симулира как прави свирки на Славейкови, подгрявана от нечии аплодисменти.
И като допълнение, участието на Карбовски е в състояние да опорочи и спасяването на детенце от горяща къща. Просто всичко, до което този отходен продукт се докосне, на мига някак си придобива клозетна аура и спира да бъде такова, за каквото е било замислено първоначално. В тази връзка участието на Карбовски във фотосесията на умствено недоразвито курве с психически отклонения, което си навира срамните части в лицата на паметниците на Славейкови и мастурбира с помощта на шапките им, въвежда ново понятие за низост в българския език, което още не съществува официално в речника.
Тук ще прекъсна, макар да мога да продължа още доста дълго и по същество, въпреки че каквото и да кажа, няма да бъде достатъчно, за да опише ситуацията. В една бяла страна тая кукувица щеше да попрекара някоя и друга нощ в ареста, а после да бъде изръсена със солидна глоба, здраво порицана от медиите, но тук я даваме за пример като народен будител. Дори не е и тъжно. И все пак, честит ден на народните будители.

- The Dragon
- Elder God

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Всичко се връща, особено това да си демонстративно тъп. На тези температури по тази липса на облекло ще си го отнесе по-болезнено, отколкото съдът може да й причини. Говоря съвсем сериозно, между другото.
И честит ден на народните будители, все пак.
И честит ден на народните будители, все пак.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God