иначе за дърварските битки - без коментар,алдим си го знаем,че обича да пали фитили при всеки отдал му се шанс

Moderator: AlDim
не мога да разбера едно нещо- каква ви е дефиницията за оптимизираност?neEd'Le wrote:бая ще трябва да я подобряват за да се получи нещо свясно,че играта не беше никак добре оптимизирана за пц,представям си какво може да се получи за конзоли.
дефиницията ми е,че mass effect(примерно) върви абсолютно навсякъде с 40+ кадъра,докато вещарят съм го виждал и до 16 да ми падаRRSunknown wrote:не мога да разбера едно нещо- каква ви е дефиницията за оптимизираност?neEd'Le wrote:бая ще трябва да я подобряват за да се получи нещо свясно,че играта не беше никак добре оптимизирана за пц,представям си какво може да се получи за конзоли.
Защо на мен Witcher ми върви ОСЕЗАЕМО по добре от 90% от игрите излизали последната година.
Точно обратното наблюдавам при мен - поне на старата ми конфигурация Mass Effect ми беше беше практически неиграема влачейки се с 10-16 кадъра дори на най- low графика докато Witcher си вървеше с 30-40 кадъра на средни детайли. В момента по една случайност ги имам и двете инсталирани и Уичъра пак върви по гладко.дефиницията ми е,че mass effect(примерно) върви абсолютно навсякъде с 40+ кадъра,докато вещарят съм го виждал и до 16 да ми пада
Имах намерение да я купя нея, но при положение че са се хванали да преработят изцяло битките, които за мен са един от по-неприятните аспекти на играта, ще почакам играта за конзоли.RRSunknown wrote:И кое точно не ти харесва в сегашната подобрената версия ?
Да цитирам Яхтзи: "You fight enemies by clicking on them once... and if you're really advanced - by clicking on them again"И ако обясниш какво имаш предвид под дърварска система за бой също ще е много хубаво
Тая програма е дръжки на пръчки. Вкарват я дори на игри, които е добре известно, че вървят по-добре на ATI.Amikae wrote:Ъм... Не би трябвало да ти сече. Нямам спомен, но тая игра част ли е от програмата на NVidia Its meant to be played ? Ако е, може би затова ти насича.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests