Dragon Age : Origins

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Post Reply
RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Nov 03, 2009 11:03 am

Твърде много хайпвате - тоя хайп и първончално въодушевление го наблюдавам за всяка нова игра излязла напоследък.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Nov 03, 2009 11:05 am

щото може би напоследъх взеха че излязоха страхотни игри?
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Nov 03, 2009 11:10 am

Именно - всичките са добри - но по хайпа ако съдя хронологично всяка е OMG AAAAAA !!!!! Best game of the year!!!!!

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Nov 03, 2009 11:20 am

Миииии виж сега - батман определно беше играта на годината докато не излезе бруталната легенда, която пък свири на електрическа китара директно в метълската ми душа. Торчлайта пък беше просто адски весела и забавна. А само пролозите на драконовата епоха отвяват всичко досега - ако JRRMartin тип фентъзи те радва. (ОМГ Джуджетата)

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Nov 03, 2009 12:01 pm

RRSunknown wrote:Твърде много хайпвате - тоя хайп и първончално въодушевление го наблюдавам за всяка нова игра излязла напоследък.
Човек, малко по-сериозно и стига си смърдял. Играта е наистина повече от великолепна и преди да си я играл - моля те не говори. Тази година беше и все още е ненормално добра за гейминга и това си е чист обективен факт. Не стига, че не играеш нищо от новите неща, ами седиш отстрани и ни даваш акъл при условие, че ние играем всичко в детайли :wink:

ПО темата: и аз стигнах голямата карта и "отключих" вече общо 6 различни companions, играта е звяр и продължава да набира скорост. Сюжетът става все по-як и аз лично вече напълно се разтапям, защото тази игра удари по всичките ми слаби места, по които можеше баси - Да, аз смятам МАртин за най-доброто фентъзи евър, нищо, че спря да излиза.....

Бтв само още веднъж искам да кажа, че озвучаването маже - лошият чичко Loghain (ака чернокосият пич, който тегли една майна на Gray Wardenите и кралчето) се озвучава от не кой да е, а Simon Templeman - гласът зад Kain от Legacy of Kain!!!

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Nov 03, 2009 12:04 pm

Супер предубедено подхождаш - изобщо нито смърдя нито критикувам нито коментирам. Просто изразявам учудване от неща свързани с психологията на играчите.
В смисъл - като чета Амикае как си бие главата в стената ще речеш че идва второто пришествие от това че закъснявал с една седмица.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Nov 03, 2009 12:10 pm

ИГрата просто е адски добра и това, приеми думата ми за чиста монета. Аз също си я взимам оригинална и то 100%, още ме е зверски яд, че няма колекторси за компа вече, само за бокс/пс3....

Да се върнем на темата, мили хора, пишете за играта.

Аз разкарах варварина, че аз самият съм уориър с ту-хендър и няма да има кой да танква, сега сме аз (джудже с ту-хендъри), алистър (танк), мориган и лилянчето крадлата (която нз още на какво ще я развия, ужасно са й похабили точки по тия лъкове, аз мислех дуал-уилдърка да я правя).

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Nov 03, 2009 12:17 pm

Дигай и кънинг и я прави да убеждава, краде и ънлоква ... задължително е.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Tue Nov 03, 2009 1:09 pm

Има някакъв Collector's Edition за PC.

Но е бая парички и за момента е изчерпан в озона. Ще видя как стои хавата с амазон.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Nov 03, 2009 4:13 pm

Кога излезна , кога я превъртяха гадовете от Геймспот не мога да разбера :shock:
http://uk.gamespot.com/pc/rpg/dragonage ... tch-review

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Tue Nov 03, 2009 4:31 pm

в твойта вселена ривюърите играят ритейл копия от магазина?

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Nov 03, 2009 4:48 pm

каквито ще да играят - дълга игра от този тип не може да се изиграе и оцени за толкова време обективно.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Nov 03, 2009 4:58 pm

RRSunknown wrote:каквито ще да играят - дълга игра от този тип не може да се изиграе и оцени за толкова време обективно.
Абе ти в ред ли си?
Posted on Friday, September 25 at 12:33 PM GMT -6

German website GameStar has uploaded a video of one of their editors "unboxing" a review copy of Dragon Age: Origins from a sweet-looking tome filled with a history of Ferelden, concept artwork, and... a battery-powered message from Ray Muzyka.

If anyone at EA BioWare needs my address, please let me know :).
40 дни са предостатъчни за да оцениш такава игра според мен. И очевидно според по голяма част от света.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Nov 03, 2009 5:04 pm

Добре - посипвам си главата с пепел.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Nov 03, 2009 5:28 pm

The Dragon wrote:Дигай и кънинг и я прави да убеждава, краде и ънлоква ... задължително е.
Ъм лайк не е? :lol: Така в бой ми е абсолютно непотребна, а имайки предвид, че играта си е бая предизвикателство дори на номрал (тия зомбита нямаха край братче, ама ги изколих с няколко лоуда), така че си я направих стрелкиня.

Към Ян: Знам, за Озон, просто там се е изчерпал буквално за 2 часа. Ако има вариант да го поръчаш от Амазон имаш остра бира от мен, бая го искам това!

БТв интересува ме дали с нормалното ритейл издание ще получа DLC-тата Warden's Keep и Stone Prisoner или само с колекторса, някой ако има инфо да пише, че да знам дали направо сега да приордървам на Озона нормалното за 62 лева.