Книга със заглавие Sense and Sensibility дори да е най-интересната книга на света няма да докосна.Roland wrote:Докат си сърбах какаото в Barnes & Noble, разцъках първите 15-тина страници на Pride and Prejudice and Zombies и всъщност ми беше забавно. Има нещо очарователно в напълно галфонския начин, по който авторът е несъвместил тотално несъвместимата книга на Остин с... ъм... зомбита. Едно такова усещане за "да, прост съм и книгата ми е проста, ма не е ли яко?", което щеше да кефи без уговорки, ако на задната корица я нямаше простотията "хванал е една безсмъртна класика и я е превърнал в нещо, което всъщност да искаш да прочетеш", което е смехотворно предвид колко яка и четивна книга си е Гордост и предразсъдъци. Той пичът (забравих му името) си се пласира като селяндур и в биото де, а гледам е спамнал вече и Sense and Sensibility and Sea Monsters, докато същевременно някаква мацка е родила крайно оригиналното Mr. Darcy, Vampire, за да е на контра на популярното, може би

Тази книга е единственото българско фентъзи което съм чел и много ме кефи- http://www.book.store.bg/c/p-p/m-125/id ... nchev.html.
Да питам,освен Възкресителят и сборникът Зовът на Ктхулу,има ли нещо на Лъвкрафт преведено на български?