Battle Chasers

Литературни критики и възхвали. Всичко, което винаги сте искали да знаете за Даниел Стийл и Нора Робъртс, а ви е било срам да попитате :р
Post Reply
Syber
Sorcerer

Battle Chasers

Post by Syber » Mon Dec 20, 2004 1:23 am

Ми, тъй като ги подхванахме тия комиксови теми:-))))
Значи преди време некви типове от Бургас започнаха да издават Battle Chasers на български, обаче след 4-тия брой замряха, пък иначе бяха добри комиксите. Някой има ли идея какво е станало с тях, излезли ли са повече от тия комикси или пичовете са фалирали безславно?
Пишеше че комиксът е от 9 части, тука го има
http://ftlbg.com/loeg
обаче, пак е до 4-та!?!?!?
Някой да ми подхвърли сайтче, където го има целия? :wink:
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Mon Dec 20, 2004 2:14 pm

Ми по мое лично мнение мирно и тихо си фалираха DD Comics, напук на светлите си намерения да наводнят пазара с манга и супергероични изделия след Battle Chasers... което е жалко, защото, макар че пропускаха запетайките пред обръщение, явно имаха много мили идеи за комиксовото бъдеще на България. Ама аз и без това си купувам "Мики Маус", тъй че не ме вълнува :РРР

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Mon Dec 20, 2004 2:58 pm

Освен,4е може да са фалирали,може и да се покрили със сумата,която са събрали с парите от "абонаментите"(както направиха други фирми дето издаваха комикси)
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Dec 20, 2004 5:51 pm

Дам, нещо такова. Тая поредица и мене ми беше симпатична, но не ме вдъхнови дотам, че да търся останалите...
And you can't dance with a devil on your back...

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Tue Dec 21, 2004 12:23 am

Не знам за вдъхновение, ама като почна някоя история и все пак нещо ми хареса в нея искам да разбера какво се случва по нататък и как свършва.
Поне исках да видя Гарисън как върти меча, тоя дивак:-)))
Хей, Любимец и аз събирах навремето Мики Маус и Доналд Дък, имам поне стотина книжки:-))) Обаче пък реших да порасна малко... не бе - лъжа, просто ми свърши мястото на рафта :P :P :P
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me