Превъзхождат. Минали покрай човешкото. Не ме познаваш , не знаеш що за човек съм. Все едно, ако имах избор сигурно нямаше да живея в общество на прикрити гадове, но нямам. Хетеро хората да са си гадове. Не ме бъркат. Мога да живея живота си без да се сблъсквам особено много с такава паплач, та и няма как да ми правят сечено и да си проявяват мръсотиите. Хомосексуалистите притежават потенциала да са всичко гадно, което може да бъде човек + нелицеприятни факт, че си правят едни гадни работи. Поне с тоя род човешки същества нямам намерение да си занимавам съзнанието. Не съм го и занимавал, като изключим разговори, като този от време на време.
Колкото и да ви е смешно, и да съм тъп, т'ва е положението. И не аз съм им големия враг на педалите. Не смятам, че съм хомофоб. Просто за мен това не е редно. Да са си такива по домовете. Брак между мъже - не. Ще видим докъде ще стигне тая толерантност. Според мен вие не им правите услуга. Щото колкото повече си мислят, че им е широко около врата и хората ги приемат, толкова повече ще ги мачкат истинските хомофоби, или просто другите хетеро гадове, които просто искат нещо да стъпчат. Аз поне не мога да се гавря с тях. Не ми е в природата. Колкото и да се правя ня идиот, не мога да се гавря и да вредя на друг човек, но това, което са не мога да приема.
И ако виждах някаква полза от това те да получават всички права, които получават и нормалните хора, определено щях да съм За. Но не виждам. Просто ще са ми пред очите. И пак ще има кой да ги тъпче. Това никога няма да се промени. Винаги ще ги има тия, които ще ги мачкат.
И тия забележки за правилата... Не знам, но съм виждал доста по-страшни думички да се ползват в тоя форум. Ма карай. Amikae е лош хомофоб. Смях. Аз съм сигурно най-толерантния човек в тая болна държава, но в този случай си мисля, че съм достатъчно толерантен с това, че не им вредя и не смятам да им вредя. Пък и виждам, ето явно повечето хора вече са сиилно толерантни и За браковете между хомосексуални, то какъв е проблема? Не ми харесва това, което виждат очите ми. Плоско е, но е така. Айде мир.