Споко.Amikae wrote:Превъзхождат. Минали покрай човешкото. Не ме познаваш , не знаеш що за човек съм. Все едно, ако имах избор сигурно нямаше да живея в общество на прикрити гадове, но нямам. Хетеро хората да са си гадове. Не ме бъркат. Мога да живея живота си без да се сблъсквам особено много с такава паплач, та и няма как да ми правят сечено и да си проявяват мръсотиите. Хомосексуалистите притежават потенциала да са всичко гадно, което може да бъде човек + нелицеприятни факт, че си правят едни гадни работи. Поне с тоя род човешки същества нямам намерение да си занимавам съзнанието. Не съм го и занимавал, като изключим разговори, като този от време на време.
Колкото и да ви е смешно, и да съм тъп, т'ва е положението. И не аз съм им големия враг на педалите. Не смятам, че съм хомофоб. Просто за мен това не е редно. Да са си такива по домовете. Брак между мъже - не. Ще видим докъде ще стигне тая толерантност. Според мен вие не им правите услуга. Щото колкото повече си мислят, че им е широко около врата и хората ги приемат, толкова повече ще ги мачкат истинските хомофоби, или просто другите хетеро гадове, които просто искат нещо да стъпчат. Аз поне не мога да се гавря с тях. Не ми е в природата. Колкото и да се правя ня идиот, не мога да се гавря и да вредя на друг човек, но това, което са не мога да приема.
И ако виждах някаква полза от това те да получават всички права, които получават и нормалните хора, определено щях да съм За. Но не виждам. Просто ще са ми пред очите. И пак ще има кой да ги тъпче. Това никога няма да се промени. Винаги ще ги има тия, които ще ги мачкат.
И тия забележки за правилата... Не знам, но съм виждал доста по-страшни думички да се ползват в тоя форум. Ма карай. Amikae е лош хомофоб. Смях. Аз съм сигурно най-толерантния човек в тая болна държава, но в този случай си мисля, че съм достатъчно толерантен с това, че не им вредя и не смятам да им вредя. Пък и виждам, ето явно повечето хора вече са сиилно толерантни и За браковете между хомосексуални, то какъв е проблема? Не ми харесва това, което виждат очите ми. Плоско е, но е така. Айде мир.
Политическа коректност и толерантност
Moderator: Moridin
- Lubimetz13
- Mistborn
- Lubimetz13
- Mistborn
Е очевидно, че никой тук не се опитва. Не съм си го и помислял. Очевидно в тази тема, а трябва ли да го разбирам този форум(?) е важно да се пуска човек по течението. Тук пишат само капацитети способни на подробен анализ на човешкия характер и които знаят кое е правилно и кое не. Как трябва да се постъпва и как не. И ако някой евентуално мисли нещо друго. Е на кой му пука? Той става за смях, вие пишете по едно изречение коментари и така хем сте забавни, хем не сте, и си ставам за смях. А дали нямаше да е лесно просто да кажа, че съм силно за браковете между мъже. Силно толерантен и о не мога да повярвам как може да има такива лоши хора, за които това може да представлява нещо грешно. И тогава щяхме просто да си ръфаме безцелно 1-2 странички и да превключим на друга тема свързана с толерантността. Нямаше да съм неграмотния грубиян и щях да запазя форумно достойнство(каквото и да означава това).
Ех... Идилия.
Ех... Идилия.
Не, ти не ставаш за смях, щото мислиш нещо различно, а защото мислиш точно ТОВА и защото го обясняваш по ТОЗИ начин. Мнението ти е типично за млад и сравнително ограничен българин, но тъй като не е типично за постващите тук, логично е да получиш този отговор.
And you can't dance with a devil on your back...
Амикае - предполагам сам разбираш, че да си против браковете между мъже е едно, а съвсем друго подобни крайности като долното, което ти написа преди малко:
Така че не се прави на онеправдан.За толерантност към тия абоминации гейски изобщо не може да става дума. Ще се женят ама друг път. Мъж ще обича мъж в България ама само да не ми се мяркат пред очите, че ми кипва само, като ги видя. И не само на мен очевидно. Малко ли чукове са изяли. Изобщо не мога да си спомня кога последно съм виждал гейтаци на живо. И е нормално да е така. Щото иначе ще ги гаврим. Това заслужават. Абоминации.
Last edited by Demandred on Sat Dec 05, 2009 12:23 am, edited 1 time in total.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
- RRSunknown
- Elder God
Точно така е, както казвате. Никога не съм виждал други подобни случки в този форум. Когато стана по-малко ограничен ще посмея пак да пиша сред вас, образованите големи българи. И всепак е забавно, че можех да си формулирам и двата коментара със префърцунени изречения и да не изглеждам ограничен, и пак да кажа същото, което е смешно. Когато използвам тези "умните" думички нямаше да съм ограничен. Така ли излиза?
Просто си вижте ощипаното отношение. Мога да комуникирам и би трябвало да комуникирам, както е редно за аудиторията на този форум, но да ми говориш дали съм ограничен при положение, че на всички ни е ясно, че това не е показно за нищо.
Оставям важните теми на вас. Тук сте елитни само и превъзхождащи ме хора, нали така Амелиа? Ей сега се запътвам към AnimeS.
Demandred, сигурен съм, че ако го бях спестил и бях написал някое мило писмо нямаше да бъда заклеймен, като "не за тук". И какво от това? Нещата продължават да си кретат. А в един момент си помислих, че аз трябва да слезна на земята. Боже дали не съм грешал...

Оставям важните теми на вас. Тук сте елитни само и превъзхождащи ме хора, нали така Амелиа? Ей сега се запътвам към AnimeS.
Demandred, сигурен съм, че ако го бях спестил и бях написал някое мило писмо нямаше да бъда заклеймен, като "не за тук". И какво от това? Нещата продължават да си кретат. А в един момент си помислих, че аз трябва да слезна на земята. Боже дали не съм грешал...

Доста други неща ще се променят от чисто психологическа гледна точка.RRSunknown wrote:Ако някой го интересува на мене ми е все тая дали ще разрешат браковете или не - единственото което ще промени това е че ще могат да си наследяват имуществото един друг.
Amikae, винаги много ме е забавлявало как ставаш инкохерентен всеки път като се ядосаш.
- RRSunknown
- Elder God
Нищо нямаше да се промени освен частично отношението ви към мен. Обикновено такива спорове не водят до никъде. Пак трябваше да кажа същото, което така или иначе написах цветущо. Признавам, че не бях прав да ви пиша с този тон, но и вашия отговор беше повече от показателен. Нищо не се промени от разговора, но пък за сметка на това се потвърдиха някой от нещата, които съм си мислил от известно време за някой от пишещите тук. Нищо кой знае колко негативно. Но пък доста жалко. Човек би очаквал малко повече от хора със толкова високо мнение за себе си, като Амелиа. Примерно.
Айде аз ще си имам обеца на ушенцето и няма да се меся в големите приказки без да си пиша внимателно коментарите. But still...
Edit: Много спамим вече. Не съм толкова интересен, че да ми коментирате поведението.
Айде аз ще си имам обеца на ушенцето и няма да се меся в големите приказки без да си пиша внимателно коментарите. But still...
Edit: Много спамим вече. Не съм толкова интересен, че да ми коментирате поведението.
Човече, какво очакваш повече бе? Ти вменяем ли си изобщо? Правиш психологически профил на минимум 10% от човечеството на базата на сексуалните им предпочитания. Все едно аз да кажа, че който харесва блондинки е тъп, спънат в краката и вероятно не може да готви
Наричаш абоминации хора, които не са ти направили нито на теб, нито на когото и да е друг каквото и да било, заради това към какво изпитват привличане.
Сериозно, наистина ли не усещаш колко си гнусен?

Сериозно, наистина ли не усещаш колко си гнусен?