Какво си пожелахте през 2005
Moderator: Moridin
Какво си пожелахте през 2005
Лично аз, да бъда по-добър човек:)
а за гарнитура и малко здраве
а за гарнитура и малко здраве
"Не знам дали се пропих, защото жена ми ме напусна, или жена ми ме напусна, защото се пропих",
Ben,
Leaving Las Vegas
Ben,
Leaving Las Vegas
- Gunslinger
- Warmage
Ми аз винаги си пожелавам да съм жив и здрав и успехи в учението,обаче не се получава(с учението имам предвид).
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
- Lubimetz13
- Mistborn
- adrammalech
- Smallfolk
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
- JaimeLannister
- Forsaken
Аз пък най-нагло ще заобиколя шегичките по-горе и ще си напиша по темата. Най-искрено си пожелавам повече чувство за хумор през новата година, колкото и странно да звучи. Мисля че ми липсва, както и "носенето" на чужди шеги и разбирането на чуждия хумор...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Lubimetz13
- Mistborn
Не знам дали това ви засяга, но в крайна сметка не си пожелах нито и без това прозаичната кутийка кламери, нито каквато и да било друга облага. Вместо това зяпах фойерверките и си пуках ставите на пръстите. Всъщност, независимо от предпразничните обещания и клетви, всяка Нова Година се свежда до това. Моменти, удобни за пожелания - бол, обаче мигът, подходящ за зяпане на новогодишни фойерверки и пукане на ставите на пръстите, е само един в годината. За пореден път импулсивно пропуснах да си го пропилея в празнично олигавени безадресни врънканици - обикновено тях импулсивно ги забравям, мръзнейки в още по-импулсивно очакване на финалния залп(и, да си призная, на някоя атомна бомба, привлечена от бурния купон на малките си братовчеди), както стана и тази година :)