Шадоуданс №64

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Super M
Warmage

Post by Super M » Sat Dec 12, 2009 9:59 am

Олеле, новият брой ми изчезна ;)
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Dec 12, 2009 10:34 am

Там е бе! :shock:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Dec 12, 2009 11:05 am

Ctrl+F5 ;pp На мене Хорма ми е го е кеширал зверски до 63ти и не дава още, ма не ми се чистят са бисквити и прочее ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Dec 12, 2009 11:11 am

Marfa wrote:Верно с две s-та се пише! Ще се постарая да се оправи, мерси за забележката.
Oправено ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sat Dec 12, 2009 1:40 pm

За желаещите да гледат още снимки от Шкорпиловци и Каварна:

http://picasaweb.google.com/yanguss/Kavarna_2009_1
http://picasaweb.google.com/yanguss/Kavarna_2009_2

Над 800 са и не всички са с добро качество, но това са рисковете на живото предаване...
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Anomandaris
Commoner

Post by Anomandaris » Sat Dec 12, 2009 2:30 pm

Aз бях един от хората,които с най-голямо нетърпение очакваха новия брой.Учудващо е колко съм свикнал с четенето на това електронно списание и колко се ядосвах,когато се забави с месеци,особено като се има в предвид,че много рядко пиша нещо във форума.Дано,чак толкова дълги паузи няма и авторите да не се оплакват от здравословни проблеми-здравето преди всичко. :wink:
За времето ,през което не излизахте ,въпреки сушата на пазара са се понатрупали книги за ревюта ,особено в сравнение с постничкия в това отношение 63-ти брой.Тези дни смятам да си купя новия Вещер,а след ревюто много ми се дочете и Gathering Storm.
Другите ревюта на книги също ми харесаха,Лем съм го чел в казармата -изданието на Галактика и помня,че съм се смял с глас на моменти.
Много ми хареса ревюто за книгата на Пратчет Пощоряване и поздравявам авторката за позицията и-нека се почерпи сама една бира :beer: и да се потупа по рамото.Браво наистина едно от най-добрите ревюта от месеци.
Болшинството от филмите не съм ги гледал ,ще взема отношение по Копилетата и Сектор 9.Може би за пръв път откакто има кино ревюта съм съгласен на 100% с Roland.Винаги ми е било много странно да да мнение за вкуса му за филми ,главно защото страшно харесвам сериалите които е препоръчал като Галактика,Файърфлай и Кингс,но почти никога не ми харесват кино ревютата му и даже по едно време спрях да ги чета за да не се ядосвам. :) Сега обаче това е и моето мнение и за двата филма.На Копилетата се размазах,на Сектор 9 заспах по време на средата. :cry:
Иначе ще спазя обещанието си и ще прочета по нататък даже традиционно пренебрегваните от мен рубрики за аниме и концерти.
Единствената ми критика е,че нямаше ревю на сериал-примерно на Кингс или Дедууд ,съпроводенио с много :suck: за Йън Макшейн.
Това е от мен-добра работа.

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Mon Dec 14, 2009 11:33 am

Марфа кърти! :metal:
VMITW!

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Mon Dec 28, 2009 11:31 am

И аз го прочетох почти на един дъх :mrgreen: Браво, струваше си чакането, не знам защо изобщо се извинявате след като очевидно правите всичко по и пряко силите си :yay: Марфа кърти мивки, идеално е предала позицията ни като любители на пратчетското творчество :thumbsup: Браво и на Ян и Гибли, ще кажеш, че аз съм писала статията - прекрасно са преразказали магията на летните рок фестове 8-) Хубаво е и че филмите вече са с разнородни ревюта, а не почти само на Вивиян, някак си по-обективно ми се вижда така :beer: Книгите ас южуъл са много полезни, изобщо нямах идея, че има нови дневници, както и за Колелото и Пратчет :roll: А колкото до анимето, така се зарибих, че вече дори почти успях да го изгледам :popcorn:
Като цяло - СД тиймът рокс !!!
Image