Дублиран.

И при все дублажа пак успя да ме изкефи. Което само показва колко ще се израдвам при повторното изглеждане като завърши и вторият сезон. В оригинал ЕСТЕСТВЕНО.
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Ако е така (което не е сигурно, защото "Бъфи" и "Ейнджъл" също тръгнаха мудно, както споменахarmageddon wrote:passer, не си прав. В смисъл съгласен съм че ако първи сезон беше като втори вероятно щеше да събере повече рейтинг, но от друга страна личното ми мнение е че втори е така action-packed тъкмо щото фоксаджии решиха да го спират. Ако Уидън имаше и минимална надежда за 3ти сезон мисля че щеше да продължи със стендалоунките, първите два епизода за мен си бяха точно такива.
passer-by wrote:Отново уточнявам, че не говоря за индивидуално добри епизоди, а за развитието на общата история, защото именно тя задържа зрителския интерес, а не самостоятелните етюди. (...) Щом дори Уидънови фенове се отказаха да следят "Долхаус", какво да се очаква от общата публика?
Бъфи и Ейнджъл не просто тръгнаха мудно, но и продължиха да се развиват плавно. Втори сезон на Долхаус за момента изглежда като втори, трети и четвърти на Ейнджъл взети едновременно. Харесвам го доста, но нямам как да не призная, че стават страшно много неща, историите се развиват страшно бързо, едва ли не във всяка серия има сериозни и значими обрати. Изглежда си прибързано, макар напълно да разбирам сценаристите, все пак са искали да разкажат историята в оставащите им епизоди. Но нито в Бъфи, нито в Ейнджъл има похват от рода наpasser-by wrote:Ако е така (което не е сигурно, защото "Бъфи" и "Ейнджъл" също тръгнаха мудно, както споменах) тогава по-добре, че - след неочаквания жест с даването на втори сезон - решиха да спрат сериала, та да вземе Уидън да се размърда. Ако беше продължил със стендалоунките, щеше да загуби още повече зрители.
passer-by wrote:Отново уточнявам, че не говоря за индивидуално добри епизоди, а за развитието на общата история, защото именно тя задържа зрителския интерес, а не самостоятелните етюди. (...) Щом дори Уидънови фенове се отказаха да следят "Долхаус", какво да се очаква от общата публика?
passer-by wrote:Докато зяпах с едно око БиТиВи Синема хванах голяма част от епизода от първи сезон с Адел като клиентка на Виктор и разкриването на шпионина в Къщата.
passer-by wrote:В момента по БиТиВи Синема върви... Epitaph One.
Иначе премиерата на "Долхаус" по този канал е от утре.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests