Споделете пак
Moderator: Moridin
Знам къде живееш!
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
неделя срещу понеделник - 40 минути
понеделник срещу вторник - 2 часа и 40 минути
вторник рещу сряда - 4 часа и 30 минути
сумарно - 7:50 минути сън за три дни
статус към момента : дроб чурбъ
смятам утре да не се събуждам просто,блях
понеделник срещу вторник - 2 часа и 40 минути
вторник рещу сряда - 4 часа и 30 минути
сумарно - 7:50 минути сън за три дни
статус към момента : дроб чурбъ
смятам утре да не се събуждам просто,блях
И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.
Оплакваш се или се хвалиш? 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- tigermaster
- Elder God
Охххх... Да минава годината по-бързо, че...
Да му се не знае! За пореден път се разболях... И то точно сега, когато навънка е като през март... Тая година или коляното, или някакви настинки, непрекъснато нещо ме тормози. Сега са и двете. Кихам все едно съм се нашмъркал с черен пипер. Ей така, през минута и половина. като по часовник.
Да му се не знае! За пореден път се разболях... И то точно сега, когато навънка е като през март... Тая година или коляното, или някакви настинки, непрекъснато нещо ме тормози. Сега са и двете. Кихам все едно съм се нашмъркал с черен пипер. Ей така, през минута и половина. като по часовник.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Ходи си земи парите
.

Мда, попрехвърча снежец в София днес.
В такива моменти най-много се радвам, че свикнах да ходя пеша до повечето места, които ме интересуват. Задръстванията, които видях са сред най-грандиозните в милата ни столица.

В такива моменти най-много се радвам, че свикнах да ходя пеша до повечето места, които ме интересуват. Задръстванията, които видях са сред най-грандиозните в милата ни столица.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Поседех си 2 часа сутреинта в колата, ма нали топло музичка чайче в термос и тече работно време
. Ице пратих ти смърфове 

Видях, видях.
По-хубавото е, че лека-полека се придвижва въпросът с Лъки Люковете и Блубъритата.
Споделям: обичам да превеждам неща, които ме кефят. А тия са ми благи детски спомени.

По-хубавото е, че лека-полека се придвижва въпросът с Лъки Люковете и Блубъритата.

Споделям: обичам да превеждам неща, които ме кефят. А тия са ми благи детски спомени.

The Best of Mozart
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля