http://www.fishki.net/comment.php?id=63037
Спам спам спам и още 100 пъти спам
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
Атлантида, ъм, намерена...
http://www.vratovrazka.bg/%D0%90%D0%BA% ... earth.html
http://www.vratovrazka.bg/%D0%90%D0%BA% ... earth.html
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
The meaning of life is 'bucket'
The meaning of life is 'bucket'
http://www.dnes.bg/stranata/2010/01/06/ ... djik.83654
Умилително е как нещо, което все пак би трябвало да е тържествен и духовен ритуал, може да се орезили така...
Умилително е как нещо, което все пак би трябвало да е тържествен и духовен ритуал, може да се орезили така...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Дискусията за астрологията беше преместена в отделна тема:
viewtopic.php?t=4502
viewtopic.php?t=4502
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
- simple_stupid
- Sorcerer
http://www.focus-news.net/?id=n1326848
София: Пиян циганин причини катастрофа, дълга близо 300 метра
06 януари 2010 | 22:48 | Агенция "Фокус"
София. Пиян шофьор от ромски произход причини катастрофа, дълга близо 300 метра в столицата, съобщиха очевидци за Агенция „Фокус”. Инцидентът е станал при стария вагон-ресторант на бул. „Вардар” в продължение на близо 300 метра, докато колата опитвала да спре. Пияният шофьор ударил с автомобила си най-напред три паркирани коли вляво, оттам изгубил контрол и блъснал още няколко паркирани коли вдясно, след което отново минал в лявото платно и помел още десетина спрели автомобила. На място има полиция. Събрали са се и много граждани. Потърпевши собственици на ударени автомобили опитали да набият пияния шофьор, засега обаче полицията го е опазила от саморазправа. Няма пострадали. Според обърканите обяснения на шофьора, той дори не бил карал колата, а се возил в нея. Кой шофирал – нямал представа.
София: Пиян циганин причини катастрофа, дълга близо 300 метра
06 януари 2010 | 22:48 | Агенция "Фокус"
София. Пиян шофьор от ромски произход причини катастрофа, дълга близо 300 метра в столицата, съобщиха очевидци за Агенция „Фокус”. Инцидентът е станал при стария вагон-ресторант на бул. „Вардар” в продължение на близо 300 метра, докато колата опитвала да спре. Пияният шофьор ударил с автомобила си най-напред три паркирани коли вляво, оттам изгубил контрол и блъснал още няколко паркирани коли вдясно, след което отново минал в лявото платно и помел още десетина спрели автомобила. На място има полиция. Събрали са се и много граждани. Потърпевши собственици на ударени автомобили опитали да набият пияния шофьор, засега обаче полицията го е опазила от саморазправа. Няма пострадали. Според обърканите обяснения на шофьора, той дори не бил карал колата, а се возил в нея. Кой шофирал – нямал представа.
Ако така ще постъпваш,
нищо не би постигнал,
а хората ще го нарекат глупост.
нищо не би постигнал,
Хех, два пъти на ден минавам от там точно, то там един мангал да беше само, ама обикновено са с каруци. 
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- simple_stupid
- Sorcerer
За мен "акцента" на случката е в "обясненията" на шофьора
Та смешното в случая, не е, че някой е потрошил сума ти коли, както няма нищо весело в това да оберат някого, забележителното е, тази невероятна способност/предразположеност/наглост, като те хванат да отричаш по най-идиотски начин.
преди години, една моя съученичка ми разправя, как в голям магазин в прованса, някакъв "гражданин" хванал мургава джепчийка докато още държи портмонето на нищо неподозираща заблеяна "госпожа". Вдигнал високо ръката държащ още предмета на кражбата, събрала се тълпа разаряни зяпчи, момата на чевръстия труд, яво недообучена, яко се ошашавила и само повтаряла "Тази ръка не е моя. Тази Ръка не е моя."simple_stupid wrote: Според обърканите обяснения на шофьора, той дори не бил карал колата, а се возил в нея. Кой шофирал – нямал представа.
Та смешното в случая, не е, че някой е потрошил сума ти коли, както няма нищо весело в това да оберат някого, забележителното е, тази невероятна способност/предразположеност/наглост, като те хванат да отричаш по най-идиотски начин.
Ако така ще постъпваш,
нищо не би постигнал,
нищо не би постигнал,
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
А, това го има не само при мургавите братя. Миналата година на наша съфорумка й се случи да си изпусне телефона на улицата, да се върне след по-малко от минута, да си го вдигне от земята... и да се изправи лице в лице с човек, който две минути да й крещи "Ама как така ще ми взимате телефона! Моят телефон си е, ей-сега си го изтървах, а вие се стрелнахте да ми го вземете! Как може такива работи!"
Абе хубаво си разправяше майка ми, че на човека[1] му е сбъркана програмата
[1] Като биологичен вид.
Абе хубаво си разправяше майка ми, че на човека[1] му е сбъркана програмата
[1] Като биологичен вид.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Объркват се хората... някои си спомнят телефони, които нямат, други забравят случки, които имат...
Най-фрапиращото в случая беше, че човекът абсолютно убедено и ядосано ми крещеше и изглеждаше като че ли всеки момент ще скочи да ме бие, защо съм си взела моя телефон...
Най-фрапиращото в случая беше, че човекът абсолютно убедено и ядосано ми крещеше и изглеждаше като че ли всеки момент ще скочи да ме бие, защо съм си взела моя телефон...
I don't wanna die
Всичко идва от лакомията на хората.
Аз примерно от малък съм на принципа дай за да ти се даде. Когато съм намирал например портмоне с пари винаги съм го връщал(е при някакви дестки хиляди не гарантирам
)и съм се надявал, че ако аз си изгубя нещо и на мен ще ми го върнат. Така миналата година жена ми си беше изпуснала без да иска якето(което е скъпичко)на улицата съде с всички документи, един човек го намерил и беше обиколил цяла София да я търси за да и го върне. Тя до този момент беше на принципа - ако намеря нещо си ми е късмет, но видя колко е хубаво, когато някой ти върне загубена вещ и вече мисли другояче.
Аз примерно от малък съм на принципа дай за да ти се даде. Когато съм намирал например портмоне с пари винаги съм го връщал(е при някакви дестки хиляди не гарантирам