Спам спам спам и още 100 пъти спам
Moderator: Moridin
;р Но пък ми го генерира така пък ;р
Ангели млатиха музиканти
Причината е във високите температури за месеца
True True
Ангели млатиха музиканти
Причината е във високите температури за месеца
True True

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God
epic fail
- Spoiler: show
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Драгън, вероятно си виждал и следващата стъпка:
- Spoiler: show
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- The Dragon
- Elder God
Абе след като една химичка (химиците до 10-ти клас учат повече биология от биолозите) от моя випуск съвсем сериозно питаше в десети клас от гълтане дали се забременява и след като и казахме да с каменни физиономии, и след това съвсем сериозно и обяснихме, че независимо от това че и дошъл цикъла може да има цветна бременност - тя взе че повярва и тичаше в голямото междучасие викайки - цветна бременност, цветна бременност в коридора - всичко е възможно.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Готов съм да повярвам на всичко казано за Непемегеейци 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”