- Spoiler: show
Кой какво чете, part IV
Moderator: Moridin
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
The Happiness Project: Or, Why I Spent a Year Trying to Sing in the Morning, Clean My Closets, Fight Right, Read Aristotle, and Generally Have More Fun на Gretchen Rubin, или как да създадем книга, чието заглавие е в пъти по-грабващо от съдържанието. Претенциозно празна книга, която се пробва да е остроумна и цинична. Или поне така върви първите 84 страници... 

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
- beliefcontrol
- Paragon
НАРЕДБА № 50 ОТ 20 АПРИЛ 2006 Г. ЗА ЗДРАВНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ КЪМ СПЕРМА ОТ НЕРЕЗИ ПРИ ОБМЕН МЕЖДУ РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ДЪРЖАВИТЕ - ЧЛЕНКИ НА ЕВРОПЕЙСКАТА ОБЩНОСТ, И ПРИ ВНАСЯНЕ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ
Заглавието звучеше привлекателно, но сюжета куца.

Disillusion is common place.
Confusion, our fatal flaw.
Retribution, our sacred god.
Conclusion: There is no law.
Confusion, our fatal flaw.
Retribution, our sacred god.
Conclusion: There is no law.

За момент помислих, че съм в темата "Интересни заглавия".

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
beliefcontrol wrote:НАРЕДБА № 50 ОТ 20 АПРИЛ 2006 Г. ЗА ЗДРАВНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ КЪМ СПЕРМА ОТ НЕРЕЗИ ПРИ ОБМЕН МЕЖДУ РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ДЪРЖАВИТЕ - ЧЛЕНКИ НА ЕВРОПЕЙСКАТА ОБЩНОСТ, И ПРИ ВНАСЯНЕ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ
Това тотално отстреля моето заглавие.

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
The English Major: A Novel на Jim Harrison. Толкова е просмукано американска...
И стилът е леко тромавичък.

Най-сетне свърших четирилогията за Хиперион.
Мнението ми явно се различава коренно от вашето. Двете книги за Хиперион ми харесаха адски много, но вторите две за Ендимион ми хареса доста повече, даже по едно време усетих, че ми идва да се просълзя, а на няколко пъти ме побиха тръпки. Някак си по-сюжетна и по-бъркаща в душата ми се стори. Страхотни книги, просто страхотни. Едни от най-добрите, които съм чел през живота си. Дан Симънс е ГОЛЯМ.
Започвам "Да пробудиш драконче" на Теллалов.
Мнението ми явно се различава коренно от вашето. Двете книги за Хиперион ми харесаха адски много, но вторите две за Ендимион ми хареса доста повече, даже по едно време усетих, че ми идва да се просълзя, а на няколко пъти ме побиха тръпки. Някак си по-сюжетна и по-бъркаща в душата ми се стори. Страхотни книги, просто страхотни. Едни от най-добрите, които съм чел през живота си. Дан Симънс е ГОЛЯМ.
Започвам "Да пробудиш драконче" на Теллалов.
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/