С какво? Външната политика си става без нас.Morwen wrote:Да, но за нас може да е по-вреден.

На местно ниво повече ме вълнуват вътрешният, социалният и финансовият министър например.
Moderator: Moridin
С какво? Външната политика си става без нас.Morwen wrote:Да, но за нас може да е по-вреден.
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Не ми приписвай неща, които не съм казал, ако обичаш.Morwen wrote:Добре, Ицо, ти почна като Драгън - той ресорът не важен, можем да сложим произволен човек там...
Къде? Цитат от мой пост, моля.Morwen wrote:Каза по-скоро, че няма стршно да се сложи и неподходящ...
Да, и какво ? Правя съпоставка по значение на министерствата за живота ни тук. И сравнявам степени на вредност между еврокомисар и български външен министър за имиджа на България (както уточних). Никъде не казвам, че всеки може да ни е външен министър и че нямам нищо против Желева да си остане на този пост.Morwen wrote:passer-by wrote:С какво? Външната политика си става без нас.Morwen wrote:Да, но за нас може да е по-вреден.![]()
На местно ниво повече ме вълнуват вътрешният, социалният и финансовият министър например.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest