Канон...Танци...Събота вечер...
Ако случайно ви е хрумнало, че можете и без мен ще ви изненадам в гръб, както се казва.
И виното пак ще е от мен, но този път без плодчета.
"Somewhere over the rainbow way up high
There's a land that I've heard of once in a lullaby..."
Ми то аз ще опитам да оставя децата при баба и дядо и ще гледам да наминем за малко поне с жената.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Мисля, че ще оцелея, пък и даже ще съм се пооправила дотогава, та ще присъствам :)
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
"Права линия - траекторията на движение на абсолютно пияна змия."
любим цитат на втория най-тъп лектор по химия някога съществувал в мултивселената. лекциите му бяха много забавни, особено когато се опитваше да ни предаде някакъв материал по химия
Аз ще се пробвам и аз да дойда, но не съм сигурен, така че ще съобщя в последния възможен момент (т.е утре)
edit: еми ша се мина да мина и аз. Може би малко по-къснично от началния час
Мм, аз изглежда ше паза кревата тия няколко дни ;( Приятно изкарване
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”