Споделете пак
Moderator: Moridin
Начи, те ви демото на търсачката към демото на дигитализираните варненски периодични издания от края на 19-ти и началото на 20-ти век. Не ги гледайте несъвършенствата, търсачката няма да изглежда така и пр., но просто има материал за забавления. Съветвам да търсите по заглавия на неща като смес или разни, но наистина си е приключение. Друго си е да научиш за хора, глътнали пиявици в Тбилиси.
инджой 

Кой мизерник си го пожела тоя сняг са а ;(. Днеска се чудя шейна ли карам или кола.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
ХОДИ РИНИ ТОГАВА!!! Тъй де, кому е нужно в Града чак толкоз преспи при положение че не чистят. По другите места си трее сняг, не ми пречи ;рthunder wrote:е оставете ни и малцинството, дет се кефим да се порадваме малко деXellos wrote:Кой мизерник си го пожела тоя сняг са а ;(. Днеска се чудя шейна ли карам или кола.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Тогава си трай ;р
- RRSunknown
- Elder God
На работа съм ;р Довечера ще утъпча малко ;рthunder wrote:Излез навън, направи си снежен човек и стига рива
Мързи ме да гледам днеска, а сума неща за вършене.

Споделям за пореден път, че за тази държава НАДЕЖДА НЯМА...
Цитат от форума на Форплей:
[quote author=Xerxes link=topic=6.msg57049#msg57049 date=1265629828]
ти си добре аз кво глеам по телевето разни момета си губат аналната детствееност у даскало хахах
[/quote]
E па тия не са ли срали до сега :ninjah:
[/quote]
[quote author=Major Mistake link=topic=6.msg57054#msg57054 date=1265630563]
Ма не са го връщали наобратно...
[/quote]
Цитат от форума на Форплей:
[quote author=Xerxes link=topic=6.msg57049#msg57049 date=1265629828]
ти си добре аз кво глеам по телевето разни момета си губат аналната детствееност у даскало хахах
[/quote]
E па тия не са ли срали до сега :ninjah:
[/quote]
[quote author=Major Mistake link=topic=6.msg57054#msg57054 date=1265630563]
Ма не са го връщали наобратно...
[/quote]
Трябва да се преместя да живея в Испания на всяка цена! Или Куба...или най-добре Маями... 

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib