Mass Effect 2
Moderator: AlDim
Превъртях я. Отне ми около 33 часа, като към края действах по експедитивно, иначе може би и повечко щяха да са. Пак не е малко.
Играта има няколко кусура може би. Единственият по-изявен проблем е липсата на разнообразие с оръжията. Играта е сравнително дълга и можеха да разпределят поне още по 2 модела от всеки клас оръжия. Също има нужда от малко повечко разнообразие с броните. Лично аз имах Blood Dragon Armor и Collectors Armor, но въпреки това не ги ползвах. Разваляха ми ролята. Не можеш да си свалиш шлема. Blood Dragon Armora е може би една от най-добре изглеждащите брони, които изобщо съм виждал в игра, но изобщо не ми пасна на сетинга. Бих го ползвал, но на преиграване, не и на главното минаване на играта. Пък и от обикновената броня могат да се изкарат по-добри резултати, отколкото тези от DLC-тата.
И въпреки всичко, това е може би най-добрата игра, която съм играл! Лягам да спя, а утре започвам новото преиграване, от което мисля да ползвам сейфовете за МЕ3. Играта ми е много далеч от омръзване, а реално имам почти 60 часа игра вече. Просто рулира по всеки критерий!
Играта има няколко кусура може би. Единственият по-изявен проблем е липсата на разнообразие с оръжията. Играта е сравнително дълга и можеха да разпределят поне още по 2 модела от всеки клас оръжия. Също има нужда от малко повечко разнообразие с броните. Лично аз имах Blood Dragon Armor и Collectors Armor, но въпреки това не ги ползвах. Разваляха ми ролята. Не можеш да си свалиш шлема. Blood Dragon Armora е може би една от най-добре изглеждащите брони, които изобщо съм виждал в игра, но изобщо не ми пасна на сетинга. Бих го ползвал, но на преиграване, не и на главното минаване на играта. Пък и от обикновената броня могат да се изкарат по-добри резултати, отколкото тези от DLC-тата.
И въпреки всичко, това е може би най-добрата игра, която съм играл! Лягам да спя, а утре започвам новото преиграване, от което мисля да ползвам сейфовете за МЕ3. Играта ми е много далеч от омръзване, а реално имам почти 60 часа игра вече. Просто рулира по всеки критерий!
http://social.bioware.com/forum/1/topic ... ex/1074772
Ихууууу! Тамън за преиграването на Insanity.
А и Hammerheada е на път!
Ихууууу! Тамън за преиграването на Insanity.

А и Hammerheada е на път!

3 коментара поредни... Знам. Ама просто не се сдържах.
http://social.bioware.com/46/albums/618982/16156
Някой да е опитвал да купува от biowarestore.com? Възможна ли е такава врътка за България?
Уф... Много съм загубен.
http://social.bioware.com/46/albums/618982/16156
Някой да е опитвал да купува от biowarestore.com? Възможна ли е такава врътка за България?

Уф... Много съм загубен.
Това просто трябва да го споделя, толкова е култово:
- Spoiler: show
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
Mass Effect 2 отвинтил всичко друго по продажби Януари:
http://forplay.bg/index.php/forplay_sit ... ez-yanuari
http://forplay.bg/index.php/forplay_sit ... ez-yanuari
Чудесно е че вече по-високата трудност наистина прави играта по-трудна. На Insanity ме бутат за секунди. 30 левел съм и гадинките са им нужни точно 2-3 секунди да ми бутнат щита и още толкова, живота. Такова е положението без ъпгрейди. Нагоре, като се постегна ще е по-забавно. За сега е мъка. Особено онази странична мисия с 3-те тежки мека, които чупят кашони. Не умиргат майка. И не са един по един, като на по-ниските трудности, ми малко след като запукаш първия иде и втория. Успях да ги бутна само щото, като им отнесеш тиквите гърмят, като малки нюкове. Виж тоя взрив определено е наказателен. Премина през целия щит и половината броня на втория мек.
Тия трите меки ме озориха яко и на hardcore, отидох нисък левъл там, един час умирах като куче и се отказах. По-късно им разказах играта де. 
Иначе съм съгласен, сега определено има къде повече тръпка и по-сериозно предизвикателство на Insanity.
BTW, сега се пуснах на първата част за сравнение. Прави впечатление, че диалозите са много по-малко кинематографични. Във втората част има доста повече движение на камерата, смяна на гледната точка, жестове и език на тялото и т.н. А и voice acting-ът е забележимо подобрен.

Иначе съм съгласен, сега определено има къде повече тръпка и по-сериозно предизвикателство на Insanity.
BTW, сега се пуснах на първата част за сравнение. Прави впечатление, че диалозите са много по-малко кинематографични. Във втората част има доста повече движение на камерата, смяна на гледната точка, жестове и език на тялото и т.н. А и voice acting-ът е забележимо подобрен.
Last edited by Demandred on Thu Feb 11, 2010 7:47 pm, edited 2 times in total.
Sure your parents might think you're a failure
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
Дам! Особено яко е, като с теб е Миранда. Камерата все се върти околко дупето и.
Ама определено трябва да се признае, че наистина е върховно озчучена. И 1-цата беше добре, но тук са стигнали много по-далеч. Достатъчно е само да погледнем списъка с актьорите: Martin Sheen, Adam Baldwin, Yvonne Strahovski, Steve Blum, Keith David, D.C. Douglas, Claudia Black, Seth Green, Tricia Helfer, Liz Srokа и т.н.
Между другото саундтрака на играта е епохален!

Ама определено трябва да се признае, че наистина е върховно озчучена. И 1-цата беше добре, но тук са стигнали много по-далеч. Достатъчно е само да погледнем списъка с актьорите: Martin Sheen, Adam Baldwin, Yvonne Strahovski, Steve Blum, Keith David, D.C. Douglas, Claudia Black, Seth Green, Tricia Helfer, Liz Srokа и т.н.
Между другото саундтрака на играта е епохален!
http://www.youtube.com/watch?v=VTsD2FjmLsw
Изобщо не е редно да се опитвам да опиша с думи колко е велико това. Баси! Jack Wall е гений! Целия Ost е злато!
Изобщо не е редно да се опитвам да опиша с думи колко е велико това. Баси! Jack Wall е гений! Целия Ost е злато!
- RRSunknown
- Elder God