RRSunknown wrote:Честно не мога да ви разбера с тия предмети - все едно диалозите, персонажите, куестите, системата, света на играта нямат никакво значение ако няма заветните числа в поленцето заемано от оръжието.
Всички тези неща правят играта. И всепак имайки предвид какъв тип игра е Dragon Age, липсата на прилична екипировка е меко казано ужасяваща. Не че ми пука толкова много за итемите, пука ми когато ми сритват задника заради липсата на такива.
Примерно в Mass Effect 2 няма кой знае какво разнообразие на брони в самата игра, но пък това, което има е достатъчно да се играе комфортно играта и да има някакво разнообразие от време на време. Дори при липсата на разнообразие на броните в Mass Effect 2, на мен играта ми предлага много повече къстомизации за външен вид. И екипировката е много по-качествена и предлага повече, отколкото тази от DLC-тата.
В Dragon Age изигравам цялата игра без почти да сменя итем. Партито ми стоят с едни и същи БОКЛУЧАВИ дрехици през цялото време. Особено противно е положението с Cloth итемите. Нямаше да се дразня, ако поне итемите не бяха такива боклуци. А те са боклуци. Дори с ползване на DLC няма достатъчно итеми. Без DLC няма нищо почти. Нали всепак говорим за ролева игра. Аз като вляза в тая роля, не ми е много приятно да се разхождам, като убитак цялата игра.