Проверете своето IQ
Moderator: Moridin
- Ambartanen
- Arcanist
- The Dragon
- Elder God
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
пък и замисляли ли сте се, че има само 2 възможни отговора, демек и най-големия олигофрен все ще уцели много правилни отговори...
Ако не се лъжа само един отговор ако избереш 38 пъти (май толкова бяха въпросите) пак АйКю-то е над 100.
Ма, ако не се лъжа мойто IQ пак беще малко над 140 и анфлийския вариянт като правих, затва съм спокоен :Р
Ако не се лъжа само един отговор ако избереш 38 пъти (май толкова бяха въпросите) пак АйКю-то е над 100.
Ма, ако не се лъжа мойто IQ пак беще малко над 140 и анфлийския вариянт като правих, затва съм спокоен :Р
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
118 за 10 мин и 32 секунди, може би щях да изкарам повече ако бях мислил по-малко и го бях карал повече на случаен принцип:-))) (Не че много мислих де) Тъй или иначе тва че не съм гений си го знам отдавна:-) И между другото от това отвратително зелено ме болят очите, че и главата 

Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me
Me
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
бе, че IQ-то ни е по толкова точки може и да е вярно, ма далеч съм от мисълта, че точното определение за човек с такъв резултат е гений или нещо от сорта.. По-скоро към 130-140 трябва да е средното ниво.
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
158 за 5:05 минути
Доколкото си спомням, а и погледнах един-два сайта, по презумпция тези тестове се правят така че средния резултат да е 100. Скалата дадена на страницата отговаря на стандартната скала, използвана в САЩ. В общи линии, ако имате IQ под 70, значи сте бавно развиващ се, а ако е над 130 - значи сте изключително талантлив/гений. Абе в общи линии това е относително, и всеки го признава, дори и самите американци. Иначе ако не се лъжа, имаше едно изследване на коефициента на интелигентност на американските президенти - предполагам се досещате за резултатите (отзад напред): Джордж Буш младши, Джордж Буш старши, Роналд Рейгън (и тримата бяха между 90 и 100)
Доколкото си спомням, а и погледнах един-два сайта, по презумпция тези тестове се правят така че средния резултат да е 100. Скалата дадена на страницата отговаря на стандартната скала, използвана в САЩ. В общи линии, ако имате IQ под 70, значи сте бавно развиващ се, а ако е над 130 - значи сте изключително талантлив/гений. Абе в общи линии това е относително, и всеки го признава, дори и самите американци. Иначе ако не се лъжа, имаше едно изследване на коефициента на интелигентност на американските президенти - предполагам се досещате за резултатите (отзад напред): Джордж Буш младши, Джордж Буш старши, Роналд Рейгън (и тримата бяха между 90 и 100)

This signature is not yet rated
- JaimeLannister
- Forsaken
в случаи че ви се прави истински тест...помня че накрая,на цифричката 16 измежду трите посочени,дето незнам точно кво означават,ми показваше че съм изкарал 121 или 123...нещо такова беше 

И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
На тоя тест на Мнеса изкарах 119, една жалка точица не ми достигна за "високо" IQ, мамка му:-)))) Поне да му разбирах на датския, въпреки че за самия тест не е задължително:-))) във всеки случай е много по-забавен от оня другия, такива логически простотийки съм решавал навремето и в действителност кефят, е поне до положението когато вземат да стават действително супер забъркани и вече не можеш да фанеш логиката, последните 5-6 ги карах на случаен принцип 
Едит: между другото цифричките за 15, 16 и 24 показват един вид за колко минути си се справил - аз се справих за 12.36 - никакъв бонус за мене - бях цъфнат на 15, абе трябва това да е логиката:-)))
Още един едит - ммне, май не е тъй, някой да знае датски

Едит: между другото цифричките за 15, 16 и 24 показват един вид за колко минути си се справил - аз се справих за 12.36 - никакъв бонус за мене - бях цъфнат на 15, абе трябва това да е логиката:-)))
Още един едит - ммне, май не е тъй, някой да знае датски

Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me
Me