Абсурдистан, отгоре, отдолу и отвътре... (Part IV)
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
Благодаря!tigermaster wrote:За минувача:
- Spoiler: show

Жоро, сподели и ти какво помниш, де.
moonlight wrote:http://kurtenkov.blogspot.com/2008/09/t ... mathy.html

Аз май я знам в малко по-забързана версия от тази на Пат Бун, която пусна Преводачът на предишната страница.
Благодаря ти, moonlight, това е най-дългият текст до момента.

И пак не е целият, няма го куплетът със сопола и храчката.

Това е всичко, което събрахме дотук с дружни усилия.passer-by wrote:Спойлър, че е леко гнусничка.
Дето вика тайгърмастъра, безкрайна песничка.

Айде който се сети още куплети, да добави.

Мваааахахахахаха!!!Три прасета заблудени возят се на БеЕмВе,
сто кокошки разярени гонят смотано теле.

- The Dragon
- Elder God
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/03/ ... s_diankov/
........... Виждате ли защо диктатурата е по-добра система за управление от демокрацията.
........... Виждате ли защо диктатурата е по-добра система за управление от демокрацията.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- Interpreter
- Forsaken
Като стана дума за детския соц фолклор в ритъма на Спиди Гонзалес, малко и от студентския тогавашен такъв:
18
18
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- The Dragon
- Elder God
Първанов не ми е симпатичен по ред причини, но тук е безпощадно прав:The Dragon wrote: http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/03/ ... s_diankov/
Не може един вицепремиер в държавата да се шегува по такъв начин за сметка на държавния глава, който и да е той. Утре ще се сменим и няма да ни има и нас, и вас, но нямаме право да оставяме такива правила в отношенията между институциите.
На Дянков много му мели устата под път и над път и е крайно време да проумее, че вече е публична личност (и то не каква да е), а не е на лаф на чашка с приятелите си. Ако има доказателства, че президентът е сгазил лука - да ги предостави на съда. Ама от цялата стенограма оставам с впечатление, че той първо говори, а после мисли.
А на разговори между президент и вицепремиер е нормално да се води стенограма. Особено по конфликтна тема и особено ако са от различни партии. Няма официално, няма неофициално. Всичко е официално. Ако Дянков не го знае - още един минус за него.
- Interpreter
- Forsaken
Колега Минувач, аз също не съм фен на Първанов, но Дянков е такова недоразумение, че Бойко би трябвало просто да го щипне с два пръста за тънкото вратле отзад и да го метне там, откъдето е дошло: http://ideas42.iq.harvard.edu/origins
Ако изобщо иска да направи нещо читаво, де. Иначе работите отиват на зле
edit: по-любопитните може да поразгледат кои са другите основатели и важни фигури във въпросния институт...
Ако изобщо иска да направи нещо читаво, де. Иначе работите отиват на зле

edit: по-любопитните може да поразгледат кои са другите основатели и важни фигури във въпросния институт...
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
Стенограма може и да се води винаги, може и да не се - не съм сигурен. Но колко често един-два часа след разговор между президента и официални лица стенограмата се тиражира по всички медии? Аз скоро не се сещам да съм попадал на толкова шумен прецедент, а по цял ден си губя времето в четене на новини. Ситуацията за мен е следната. Първанов започва да играе ролята на закрилник на народа с 8 години закъснение и да се обажда за щяло и нещяло - Дянков се лигави с Иван и Андрей (не че на Гоце му е чиста работата като се имат предвид официалните му спонсори, които в момента са на подсъдимата скамейка - Людмил Стойков и Марио Никиолов например) - Борисов нахоква Дянков и го праща да се извинява в Президентството, за да имало мир между институциите - Агент Гоце влиза в ролята си на хитър конспиратор и провокатор и се опитва да организира скандал (прочетете стенограмата). От просто по просто. Хвани единия / удари другия.
Last edited by Super M on Sat Mar 06, 2010 10:31 pm, edited 1 time in total.
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com
- Moridin
- Global Moderator
Покъртителна е стенограмата, Начинът, по който Първанов по този строг бащински начин се кара на Дянков, все едно последният е бил хванат да лъска на незаконна колекция западни списания и от срам не може да върже две изречения, е едновременно силно задоволителен и навяващ на много тежки мисли за адекватността на финансовия министър.
бтв това все пак законно ли е да се публикува тази стенограма?
бтв това все пак законно ли е да се публикува тази стенограма?
This is it. Ground zero.
-
- Sorcerer
Показателен е фактът, че единствените публикувани стенограми за последните осем години са... от дискусии за проблемите на децата.
Вие оставете доколко е законно да се публикува записа, то Дянков е ходил на неофициялна среща на четири очи, пък са му сервирали това словесно групово изнасилване. Пък после го публикуват.
И това на базата на "Не е млад" - след като той изрично се дистанцира от твърденията, че Първанов е такъв и онакъв. Нещо не успя да докаже като хората, че няма сестра.
Вие оставете доколко е законно да се публикува записа, то Дянков е ходил на неофициялна среща на четири очи, пък са му сервирали това словесно групово изнасилване. Пък после го публикуват.
И това на базата на "Не е млад" - след като той изрично се дистанцира от твърденията, че Първанов е такъв и онакъв. Нещо не успя да докаже като хората, че няма сестра.