Spartacus: blood and sand
Тру. Мъничко ме е яд, защото по принцип би излязъл и хубав сериал. Но няма да е точно този, макар да не им липсва бруталност... Малко е самоцелно всичко. Има нелепости и пропуски... иначе е гледаем каста, а битките като хореография са си чудесни... като изключим разливането на кръвта. Изглежда много комиксово, но не е съвсем уцелен ефекта и изгледа дефектно.
Но... мисля да си му хвърлям по едно око.
Но... мисля да си му хвърлям по едно око.
(\ /)
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
Като едни дъълги трейлъри ми е тва нещо, леят ми ти се едни спец ефекти връз каста и нищо кой знае колко интересно друго. Ако е създаден за да има място за реклами на дамски превръзки в паузите разбирам... so far... 

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Всичко, което сте написали по-горе е съвсем на място, обаче парадоксът, че сериалът всъщност е доволно гледаем си е налице. Да, актьорите са ноу комент (макар Джон Хана и Луси лоулес да си се справят съвсем добре). Да, битките са ужасяващо бутафорни с плискащата кръв, но пък вземете рандъм комикс с повечко насилие на Вертиго/Марвел MAX/Image и вижте дали няма да е същото. Да, историята е non-existant.
Но напък на всички това ние изгледахме излезлите 5 серии и дори смея да каже, че последните две си ми харесаха съвсем доволно и мисля да го следя.
Но напък на всички това ние изгледахме излезлите 5 серии и дори смея да каже, че последните две си ми харесаха съвсем доволно и мисля да го следя.
а в 9 епизод сериалът показа смазващо (буквалноMuad_Dib wrote:Специално след 6ти епизод това е горе-долу единственият сериал, който чакам от тазгодишната реколта. Естествено и финала на Лост, но по-малко сякаш.

между другото
- Spoiler: show
Did Neil Armstrong say the moon was too far away! NO! He built himself a fucking rocketship is what he did!
Егаси, ще ми се да кажа "аз си знаех", но не си знаех
И все пак има една специфична физиономия човекът, подсъзнателно бях усетила, че има нещо
Браво на момчето де, роля с реплики си е голям успех 

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Аз искам само да отбележа, че след развитията и краят на 10ти епизод това за мен засега е най-силният сериал от тази година. Преглътнете ли първоначалния шок заради бутафория и комиксова кръв (която после си изглежда доста стилно и дори радостно съм мучал "ЕЕЕЕЕ" на някои битки), сериалът има страхотен сюжет.
От сега се приготви, че не се знае кога и дали ще има втори сезон при все, че Starz са го потвърдили. Andy Whitfield е болен от рак на кръвта и се лекува в Нова Зеландия.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.