Нейде из всичките постове по тоя филм си спомням смътно, че бях разтягала надлъж и нашир що точно ми е неправдоподобно съдържанието откъм сценарна гледна точка, а и смятам, че имайки предвид, че пичът, който го е писал е бивш журналист, той също напълно добре си дава сметка за многото неточности и недомислици при представянето на Джеймс. Ако не нещо друго, то и предходният му скрипт го доказва, макар че там фантастичните елементи не изобилстваха толкова.
Факт е, че се стреми да докара у Джеймс образ тип Алонсо Харис (Дензъл Уошингтън в Тренировъчен ден), но тук липсват две неща, за да се получи убедително - наличието на подходящ сетинг (щото аз твърдо продължавам да застъпвам тезата, че пичът няма да издържи в армията точно 1 седмица с такова поведение), както и неумелото смесване на противоречиви послания чрез конкретни сцени - хлапето с касетите и бебето накрая. Та заради едни такива работи съм по-склонна да приема Джеймс за зле написан, а не за многопластов образ. But I agree to disagree, разбира се.

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib