Споделете пак
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Е тва ако не е най-яката изненадаЧак днес сутринта разбрах че било неработен ден

Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com
Тая година ми липсва елементарен мерак за козунаци. И не говоря просто за правенето им, но и за консумирането. 

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
- The Dragon
- Elder God
Един готов топъл от била замина вече... Не вярвам да изтрещя до толкова сам да си правя козунак, макар че ми казаха как може да се поомеси яката в няколко яки плика и в центрофугата 

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- The Dragon
- Elder God
Тва е добър начин да си отиде пералнята - няма толкова яки пликове. А и не трябва центрофуга а на по бавните програми - трябва да пада - при центрофугата ще седи на едно място.Xellos wrote:Един готов топъл от била замина вече... Не вярвам да изтрещя до толкова сам да си правя козунак, макар че ми казаха как може да се поомеси яката в няколко яки плика и в центрофугата
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
От готварска гледна точка съм готова веднага да потвърдя горното, макар и да не съм го проверила емпиричноThe Dragon wrote:Тва е добър начин да си отиде пералнята - няма толкова яки пликове. А и не трябва центрофуга а на по бавните програми - трябва да пада - при центрофугата ще седи на едно място.Xellos wrote:Един готов топъл от била замина вече... Не вярвам да изтрещя до толкова сам да си правя козунак, макар че ми казаха как може да се поомеси яката в няколко яки плика и в центрофугата

VMITW!
- The Dragon
- Elder God
За месене - най доброто комбо според мен е кофа, бормашина и товаifadriana wrote:От готварска гледна точка съм готова веднага да потвърдя горното, макар и да не съм го проверила емпиричноThe Dragon wrote:Тва е добър начин да си отиде пералнята - няма толкова яки пликове. А и не трябва центрофуга а на по бавните програми - трябва да пада - при центрофугата ще седи на едно място.Xellos wrote:Един готов топъл от била замина вече... Не вярвам да изтрещя до толкова сам да си правя козунак, макар че ми казаха как може да се поомеси яката в няколко яки плика и в центрофугата
- Spoiler: show
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Пак изисква някой да държи бормашината ;р Ше мина уикенда някак с агнешко с масло, подправки и картофки + зелена салатка само ;р
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra