Tais wrote:обидата бе от теб, не толкова от Моргана... ти може и да не я виждаш, но аз се чувствам лично засегната да бъдат сравнявани знанията на един юрист с цитатчета от статии в каквото и да е вестник... особено, когато си направих труда, още преди вашите постове, да ви цитирам източника - текстовете на Наказателния кодекс, че и сами да го прочетете...
Щом обидата е към мен, изкарвай си го на мен, не на Моргана :/
Друго - не го виждам, да. И предполагам, че друг освен Ланис също няма да го види. Не се заяждам, просто когато във вестника пише "Еди кой си прокурор казва 12 години", това значи или, че еди кой си прокурор е сбъркал, или че във вестника са сбъркали, или че нарочно са го променили (малко вероятно все пак, когато става дума за интервю, а и не служи на никаква цел в случая), или че ти си запомнила/преписала грешно. Нищо толкова обидно няма в един невинен въпрос къде е вярното, поне аз не го виждам. Както неколкократно беше изтъкнато до момента, ние не сме прависти.
А за публичното заяждане също толкова публично си посипвам главата с пепел, надявайки се все пак да не съм единственият, който си вижда недостатъците в конкретната тема.
Що се отнася до другото, съгласен съм с Делвиг, че нещата се променят, а си мисля, че разликата между съвременните деца и тези отпреди, да речем, 100 години, не е само в информираността. Съвременното общество просто изисква от тях доста по-бързо да сео съзнаят и те малко по малко, генетически ако щете, макар че не претендирам за никаква достоверност, го правят от поколение на поколение...
And you can't dance with a devil on your back...