Игра на думи
Moderators: Trip, Random, Marfa
- JaimeLannister
- Forsaken
Надрусах се с опиум, че чак сълзи ми потекоха. После Пешо каза, че съм приличал на труп, ама на мене само перлички ми се привиждаха. Ето, дори и сега съм свеж като краставичка....
Last edited by JaimeLannister on Sun Jan 23, 2005 11:37 pm, edited 1 time in total.
Опиумът го разтърси, докато от очите му не потекоха сълзи. Тялото му бавно се превръщаше в жив труп, изгнил и изпълнен с тлен, без следа от живот или свежест. Той докосна последната перла с ръката си. Утре щеше да я размени за още опиум. Все едно не му оставаше много.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- JaimeLannister
- Forsaken
Ами така става човек като не слуша Пешо.Morwen wrote:Опиумът го разтърси, докато от очите му не потекоха сълзи. Тялото му бавно се превръщаше в жив труп, изгнил и изпълнен с тлен, без следа от живот или свежест. Той докосна последната перла с ръката си. Утре щеше да я размени за още опиум. Все едно не му оставаше много.

сълза, перла, опиум, свежест, труп
Слънцето се показа плавно над заострените върхове на елите и ярките му лъчи погалиха пръснатите наоколо перли на утринната роса. Още никой не бе дошъл на сечището и аз се покатерих върху изтеглените настрана трупи, стараейки се да избегна коварните заострени клончета и сълзи смола. Когато седнах на високо, затворих очи и сетивата ми жадно поеха от леещите се край мен аромати - свежестта на елховата гора, смесена с витаещата като призрак миризма на мъртвите дървета, замайваше като опиум.
Слънцето се показа плавно над заострените върхове на елите и ярките му лъчи погалиха пръснатите наоколо перли на утринната роса. Още никой не бе дошъл на сечището и аз се покатерих върху изтеглените настрана трупи, стараейки се да избегна коварните заострени клончета и сълзи смола. Когато седнах на високо, затворих очи и сетивата ми жадно поеха от леещите се край мен аромати - свежестта на елховата гора, смесена с витаещата като призрак миризма на мъртвите дървета, замайваше като опиум.
Юда, егоист, луда и wow-холик 

Re: Игра на думи
Просълзихте ме драги съфорумци. Сълзи ми докарвате с тез перли на некрофилното творчество. Свеж труп до свеж труп сте наредили. Тая тема май ще се окаже и тука опиум за народа ;р.Tais wrote: сълза, перла, опиум, свежест, труп
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- Шибана ламарина! - изрева той и блъсна с все сила контролния пулт, събаряйки бирената кутия от плота над него. Кехлибарената течност се разля по пуловера му и той се разпсува още по-силно. Беше сигурен, че паролата "кларинет" е вярна, но при това положение защо проклетият хиперпространствен мега-мощен кръстосвач категорично отказваше да тръгне, си оставаше мистика.

And you can't dance with a devil on your back...
- Мистика! - зацъка с език бармана, подпрял се с една ръка на плота, загледан в мургавия младеж надул кларнет върху издигнатия импровизиран подиум, покрит с ламарина и небрежно метнато чердже.
- Стига с тая "мистика"! Научи една префърцунена дума и ни подпали главите с нея! Дай още една бира! - изсумтя Пешо, редовен клиент, докато избърсваше с опакото на пуловера пяната по мустака си.
- Стига с тая "мистика"! Научи една префърцунена дума и ни подпали главите с нея! Дай още една бира! - изсумтя Пешо, редовен клиент, докато избърсваше с опакото на пуловера пяната по мустака си.
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Сълза беше твърде напушена, за да действа разумно. Перла го разбра още щом забеляза как посестримата и грабва кларинета и почва да блъска по ламарината. Ситуацията беше изпълнена с мистика, имайки редвид факта, че Сълза принципно беше устойчива на всякакви упойващи вещества. Ето, преди месец например, беше изпила цяла каса с бира, после беше изпушила всичкият наличен опиум и си беше свежа като краставичка. Явно комбинацията със свежия труп имаше доста странен ефект. Е, какво пък, рече си Перла, най-добре да обличам пуловера и да се измитам, преди Той да се е събудил. Нека сама се оправя щом е достатъчно глупава да се надруса и да го буди.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
бира, мистика, пуловер, кларинет, ламарина
Дъждът се изливаше неистово над мръсните улици на предградието, биеше оглушително в ламаринения покрив на лавката, а вятърът му пригласяше, свирейки мистично-злокобно в тенекиените кюнци на схлупените бараки. Някакво дребно хлапе с провиснал до коленете избелял пуловер и боси крака притича до лавката, прецапвайки смело калните локви, и спря пред малкото прозорче.
- Чичееее... – провлачи то, опитвайки се да привлече вниманието на дебелия продавач, който седеше полу-заспал вътре. – Чиче, дай две бири за тате.
Продавачът отвори мътните си очички и опита да фиксира хлапето пред себе си.
- Бе`ай ве! – изръмжа той.
В големите черни очи на хлапето проблесна страх и за миг то се поколеба, дали да не се върне да докладва за неуспеха на мисията, но мисълта за бащиното възмездие го възпря и то закрепи една подкупваща усмивка на мършавото си личице.
- Аре ве, чичееее... – устните му вече потрепваха от студ, а черните къдрици се бяха слепили по мокрото му чело. – Тате ше посвири на кларинета утре пред лавката – повече народ ше купува...
Дъждът се изливаше неистово над мръсните улици на предградието, биеше оглушително в ламаринения покрив на лавката, а вятърът му пригласяше, свирейки мистично-злокобно в тенекиените кюнци на схлупените бараки. Някакво дребно хлапе с провиснал до коленете избелял пуловер и боси крака притича до лавката, прецапвайки смело калните локви, и спря пред малкото прозорче.
- Чичееее... – провлачи то, опитвайки се да привлече вниманието на дебелия продавач, който седеше полу-заспал вътре. – Чиче, дай две бири за тате.
Продавачът отвори мътните си очички и опита да фиксира хлапето пред себе си.
- Бе`ай ве! – изръмжа той.
В големите черни очи на хлапето проблесна страх и за миг то се поколеба, дали да не се върне да докладва за неуспеха на мисията, но мисълта за бащиното възмездие го възпря и то закрепи една подкупваща усмивка на мършавото си личице.
- Аре ве, чичееее... – устните му вече потрепваха от студ, а черните къдрици се бяха слепили по мокрото му чело. – Тате ше посвири на кларинета утре пред лавката – повече народ ше купува...
Last edited by Lannis on Mon Jan 24, 2005 1:03 pm, edited 1 time in total.
Юда, егоист, луда и wow-холик 

Хех никъде не пише, че не можеш да ги изпозваш 

Правилата на бордгейминга: