Честно казано, и епизод 2 ми дойде малко вповече захаросан. Изобщо, след силното начало на сезона, като че вървим стремглаво надолу

. Далеците са нема такъв кич са
. Далеците са нема такъв кич са  

Що бе за мен епиката във финала на 2-ри и на 4-ти сезон ме изкефи.Те не че плашат ама са готини по един странен начин.Trip wrote:.. Силно се надявам сценаристите да осъзнаят, че тва нещо има по-скоро комедиен потенциал, и да НЕ ни прекарват ПАК през епичен светоизместващ сблъсък с тия тенекии.

Този епизод е практически перфектен. Сценарият е толкова добре балансиран и пейснат. Имаше от всичко - екшън, съспенс, страх, смях. Ангелите и Ривър също не се засенчваха взаимно. Единственото нещо, което не ми се понрави е новото не толкова изтънчено, а по физическо M.O. на Ангелите. И кой да се сети за спирачките?
 Този епизод е практически перфектен. Сценарият е толкова добре балансиран и пейснат. Имаше от всичко - екшън, съспенс, страх, смях. Ангелите и Ривър също не се засенчваха взаимно. Единственото нещо, което не ми се понрави е новото не толкова изтънчено, а по физическо M.O. на Ангелите. И кой да се сети за спирачките? 

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests