Току-що ми писа моделка на плейбой, която иска да стане одитор. Баси, вече съм в хайлайфа!
Споделете пак
Moderator: Moridin
Може ли подробности? Човек пише в автобиографията си, че е бил фотомодел, и кандидатства за одитор? Поне има ли икономическо образование? Не че моделстването и одитинга са несъвместими, ама просто не виждам връзка между тях, която да си заслужава споменаването на едната дейност, когато се кандидатства за другата.Morwen wrote:.......
Току-що ми писа моделка на плейбой, която иска да стане одитор. Баси, вече съм в хайлайфа! :mrgreen:
Или просто става дума за неориентиран спам?
Мне, както повечето моделки на плейбой напоследък и тя е учила висше, при това финанси. В интерес на истината въпреки че грам не беше разучила за какво става дума, пишеше по-грамотно от доста истински одитори.
А иначе не беше обявила, че се е снимала за плейбой, просто беше дала някакъв странен линк към сайт на фирмата, където работи. Тъй като сайтът се сбъгяса, аз я гугълнах заедно с фирмата и се оказа водила някакви игри на късмета и снимала се за плейбой.
А иначе не беше обявила, че се е снимала за плейбой, просто беше дала някакъв странен линк към сайт на фирмата, където работи. Тъй като сайтът се сбъгяса, аз я гугълнах заедно с фирмата и се оказа водила някакви игри на късмета и снимала се за плейбой.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- tigermaster
- Elder God
Какво е това?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
ЙЕС БЕЕЕЕ!!!
Приеха ми първата научна статия от настоящото ми PhD за публикация в Journal of Physical Chemistry A. Грозен мастодонт стана - над 50 страници ръкопис с 15 таблици и 6 фигури. Ревюиращите изпищяха само малко и почти не поискаха промени по нея. Сега едитъра писа, че са доволни от отговора ми към тях и статията заминава към журнала. Бахти, колко съм щастлива, че ми се махна от главата - някви шибани месеци съм се разправяла с нея!
Приеха ми първата научна статия от настоящото ми PhD за публикация в Journal of Physical Chemistry A. Грозен мастодонт стана - над 50 страници ръкопис с 15 таблици и 6 фигури. Ревюиращите изпищяха само малко и почти не поискаха промени по нея. Сега едитъра писа, че са доволни от отговора ми към тях и статията заминава към журнала. Бахти, колко съм щастлива, че ми се махна от главата - някви шибани месеци съм се разправяла с нея!