Европейските клубни футболни турнири

За най-важните акценти в кърлинга и турнирите по спортно оригване!

Moderator: Moridin

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Apr 21, 2010 2:08 am

Тъй като останаха само антипатични за мен отбори съм силно за Интер.

Бтв Меси....кой Меси? :lol:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Apr 21, 2010 2:16 am

http://ring.bg/statija/championsleague/ ... mogna.html

е баси жалкия субективен материал....

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Apr 21, 2010 2:19 am

Засада си беше третия гол, това е факт. Но много тънка и далеч не очевидна без повторения.

Заслужена победа за Интер, тотално надиграха Барса. Гуардиола се поизложи, накрая Пике играеше като централен нападател баси...
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Wed Apr 21, 2010 10:18 am

Интер опъна Барселона :mrgreen:
Толкова се радвам, че за малко да кажа "наеба", ама добре, че се спрях.
:roll:
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Jen
Paragon

Post by Jen » Wed Apr 21, 2010 11:17 am

Засада беше наистина, ама няма значение. Барса се бяха превърнали в Арсенал.

Гуардиола какви ги вършеше не мога да намеря обяснение. Излязоха като за поредния спаринг в Примиера – айде всички напред, отзад огромни дупки, пак сто паса докато се изнесе топката, ама при пет човека в защита и то такива като Лусио и Майкон, няма как да стане. И накрая при 3:1 да извадиш централния си нападател и да вкараш чист защитник... В смисъл, за да пази резултата ли, или какво?!

А Майкон колкото е брилянтен (дано да му остане зле главата до другата седмица... не мога да повярвам, че го написах това), толкова Дани e смотан напоследък, само търчи безпосочно и от три центрирания две са му аут.

Май не съм гледала толкова напълно обезвреден Барселона от полуфиналите с Челси миналата година.
If I never meet you in this life, let me feel the lack.

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Wed Apr 21, 2010 1:28 pm

:lol:

Мисля, че първия гол на Барса им изигра бая лоша шега и решиха, че ще е блага разходка като в Лондон и могат да се измъкнат за пореден път с игра на 50%. Лошото според мен е и че Златан беше взет специално за тоя мач, а точно в него беше счупен. Както и да е най-после ще видим Барса на макс мотивация в ШЛ, и ако има отбор който може да вкара 3+ гола на Интер, определено това са те, особено ако играят Ибрахимович и Иниеста. Въпросът по-скоро е колко ще вкара Интер, защото схемата с 3ма пресиращи здрави физически централни нападатели засега работи убийствено в такива мачове. Като сложим и Уесли, дето ми е любим играч още от Аякс, и калпавите Алвеш, и най-вероятно Милито, мисля че ще вкарат поне гол на Ноу Камп. Абе 50-50 е мача, ще е яко интересно...
Иначе тоя мач страхотна игра на Интер, първите 60 минути определено надиграха Барса. Бяха особено перфектни в защита - както и индивидуално, така и като отбор. Играха изключително чисто в защита, за което заслужават едно голямо евала.
Колкото до Меси - той си е същия, просто е много различно когато няма друг от подобна класа в атаката - цялата защита внимава на макс с него и не му се оставя и милиметър пространство. Като сложим и перфектната игра на Интер, просто този мач нямаше шанс.
А тоя Алвеш, е просто нечовек. Не мога да разбера как може да прави по 60 центрирания на мач и да продължава по същия некадърен начин да ги прави. Уникален е начина по който като получи топката се навежда над нея и със затворени очи буха с всичка сила "некаде у лево". Директното сравнение с Майкон беше болезнено. Бтв дано Майкон се оправи, че се видя как се разхвърчаха зъби при сблъсъка...
П.С. Абе Никола, я дай акъл малко, какво точно и има на статията? :)
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Apr 22, 2010 9:59 am

А Байерн е европейски шампион! :mrgreen:

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Fri Apr 23, 2010 9:57 am

оле оле оле :)
not
Look at the darkness...
...around me.

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Wed Apr 28, 2010 11:44 pm

Ебахти ритуалното убийство на футбола.
Уникално, повечето отбори бранещи резултат поне се опитват да направят контра, поне нещо да покажат, Интер бяха уникални, просто няамм думи.
Едит: Джен, беше права за Ибрахимович...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Apr 28, 2010 11:56 pm

Прекрасна тактика от страна на Интер. Ето такива мачове ми се гледат. Надиграха Барса в Италия, а сега изиграха един почти безупречен мач. Пожелавам им да загубят на финала от гиганта Байерн! :mrgreen:

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Thu Apr 29, 2010 12:07 am

С 10 човека и преднина 2 гола трябва да си клиничен олигофрен дори да се опитваш да атакуваш барса на Ноу Камп, така че не мога да виня Интер за окопавката. Барса сами са си виновни, че за толкова натиск създадоха точно 3 положения и си цъкаха все едно водят през голяма част от времето.
Don't be a lawyer!

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Thu Apr 29, 2010 12:22 am

Стига бе човек, те дори и не си и помислиха да атакуват, спокойно можеха да започнат с Кордоба и Матераци вместо Ето и Милито. Започнаха да бавят от първата минута. Съжалявам, но Майкон 5тата минута падна извън терена, удари си рамото, стана влезе на терена и запонча да се превива. Сезар получи жълт картон още 30тата минута за бавене, а и след това всеки аут на Барса беше допълнителна минута.
Тактика би било, ако се опитваха да разиграват, Снайдер да задържа топката, Ето и Милито да се движат и да притесняват защитниците на Барса.
Както и да е, евала на Интер за дисциплината и мъжеството, играха перфектно това, което бяха накарани. Имат наистина невероятни футболисти и за това е грехота това, което направиха, но предполагам, че целта оправдава средствата при тях...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Thu Apr 29, 2010 12:28 am

Нормално е поведението на Интер, всички играят така на Ноу Камп (дори и Ман Юн), защото другата алтернатива е самоубийствена. Ако не беше червения картон, щяха да пробватповече контратаки с течение на времето. В началото се опитваха да удържат началния шурм и си седяха отзад, после тъкмо почнаха да показват опити за контри и дойде червения картон, и тогава единственото решение беше да паркират автобуса тотално.
Don't be a lawyer!

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Thu Apr 29, 2010 10:26 am

Е такива мачове ми връщат вярата във футбола ;)
Можело човек и умен да бъде, а не само да търчи като кон и да рита...
Боже колко години съм го чакал тоя финал...
Напред Интер, чакам си требъла :П
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Jen
Paragon

Post by Jen » Thu Apr 29, 2010 10:56 am

Amikae wrote:Ето такива мачове ми се гледат.
JaimeLannister wrote:Е такива мачове ми връщат вярата във футбола
Такива, в които през половината време вратарят на единия отбор е в центъра на терена като полузащитник и през цялото време нападателите на другия отбор играят като опорни халфове? А на мен не.

Може да е логично и оправдано, може Барса да си го заслужиха, може Мауриньо да е по-хитър от Пеп, но това не беше достойно за полуфинал на най-силния клубен турнир и за отбора, който евентуално ще го спечели. Много съм разочарована.
Corwin wrote:Имат наистина невероятни футболисти и за това е грехота това, което направиха, но предполагам, че целта оправдава средствата при тях...

QFT.
If I never meet you in this life, let me feel the lack.