Абе Интернет е светът на победилия комунизъм - всеки дава според възможностите и получава според потребностите!

Vankata, 23.02.2005
Moderator: Moridin
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Хитлер е строял социализъм. И Сталин е строял социализъм.
Хитлер е смятал своя път към социализма за единствено правилния, а всички останали пътища за извращение.
И Сталин е смятал своя път към социализма за единствено правилния, а всички останали пътища - за отклонение от генералната линия.
Хитлер е имал четиригодишен план. Сталин - петгодишни.
При Хитлер една партия е била на власт, останалите - в затвора.
И при Сталин една партия е била на власт, останалите - в затвора.
Хитлер безпощадно е унищожавал съратниците си по партия, които са се отклонявали от правилния път - такива като Рьом и неговото обкръжение.
Сталин също безпощадно е унищожавал всички, които са се отклонявали от правилния път.
Главните празници в империята на Сталин са били 1 май, 7-8 ноември. В империята на Хитлер - 1 май, 8-9 ноември.
Хитлер е изтребвал хората с милиони. И Сталин - с милиони.Хитлер не се е окичвал с ордени и Сталин не се окичвал...
Къде е тогава разликата? Разликата е във формата на мустаците...
Е, че това е класическият български лаф от време оно: "Те ми плащат колкото да не напусна, аз им работя колкото да не ме уволнят".Xellos wrote:Днескашния цитат от клуба на George Denis Patrick Carlin (aka: George Carlin)
"Most people work just hard enough not to get fired and get paid just enough money not to quit."
Со тру анд патетик ;(
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests