Не си остроумен, уви.Roland wrote:Е как защо - ми хората забравят бе, Гибли, случва се
Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- JaimeLannister
- Forsaken
Ghibli wrote:Защо?
Защото не го бях гледала от години, а покрай новото му изглеждане си припомних всякакви работи от периода, когато предпоследно го бях гледала...асоциативно и безповодно.

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Up in the Air - Джорд Клуни си е добър, ама чак са се навих да го изгледам, а е рядко смислен филм насред шитовете дет пълнят нета напоследък.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Masked & Anonymous -еми, успели са горе-долу да го докарат на ниво vague Dylan песен.
Което ме израдва, въпреки че може да се желае още от филма.

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Stagecoach ми беше харесал. Иначе за този на толкова места пише, че е един от най-добрите в жанра си, пък и е бил любим филм на Леоне, вдъхновение за Скорсезе.. А то нещо като забавен, малък (анти)уестърн с добра кинематография.
Иначе не отказвам препоръки за прашни истории с коне и пистолети, дори по дух само.
Иначе не отказвам препоръки за прашни истории с коне и пистолети, дори по дух само.

Филмът има феноменална репутация сред критиците, но и мен не ме впечатли особено, може би очаквах твърде много.
И аз все се каня да пробвам нещо на Форд, което не е уестърн, но така и не съм стигнал дотам. Прочетох наскоро The Grapes of Wrath, така че може да пробвам филмoвия вариант.
И аз все се каня да пробвам нещо на Форд, което не е уестърн, но така и не съм стигнал дотам. Прочетох наскоро The Grapes of Wrath, така че може да пробвам филмoвия вариант.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Пак си изгледах Home,след като лигавите еко-шитни и шарении в Avatar ми дойдоха малко в повечко.
И тоя път ме побиваха тръпки като го гледах,някъв all time favorite ми стана тоя филм
И тоя път ме побиваха тръпки като го гледах,някъв all time favorite ми стана тоя филм

И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.
бе то даже не е анти-уестърн.rodd1ck wrote:Stagecoach ми беше харесал. Иначе за този на толкова места пише, че е един от най-добрите в жанра си, пък и е бил любим филм на Леоне, вдъхновение за Скорсезе.. А то нещо като забавен, малък (анти)уестърн с добра кинематография.
от класическите американски пробвай на антъни ман някой. той има пет с джими стюърт, дето всичките са прилични.
от тия с репутацията май само high noon одобрявам, ама тва е въпреки че е уестърн.

disclaimer: аз уестърни (американски) не харесвам, та всичкият съвет да се зима със сол, етц.
the quiet man е ftw.Demandred wrote: И аз все се каня да пробвам нещо на Форд, което не е уестърн, но така и не съм стигнал дотам. Прочетох наскоро The Grapes of Wrath, така че може да пробвам филмoвия вариант.