Споделете пак
Moderator: Moridin
Става въпрос за чичо ми и семейството му. За отрочетата му, първите ми братовчеди. Все хора, които ме е срам, че са ми толкова близки по кръв. Гади ми се от това, че могат да водят толкова елементарен начин на живот. Драпайки за всичко, за всяко квадратно метърче, за всяка вересия от наша страна, за всяко левче, за всичко, до което могат да се докопат. Гади ми се, че си мислят културното ми поведение за слабост и си въобразяват, че някак си се възползват от това. Гади ми се от себе си, защото мога да ги смачкам, като червеи, но не го правя.
Продадеш земичка, вземеш многото бонки и са мили, добрички, ще се дели. Мине малко време и почват да искат да бутнат тая стеничка, да направят тая витриничка, да не си спирам колите там, да си направят 2 метра дебела изолация от едната страна на къщата с цел да ми посмалят прохода към гаража. После се продаде още някоя земя и пак добрички, пак милички, пак ще делим. Делим, мине малко време и пак същата история. Ама мързи ги да си берат гроздето, ние да им го берем, ние да правим ракията, а после да делим по-равно. Кажеш им не и се почват сръдни, дъртите реват и се тръшкат(те много си обичкат чичето ми, а баща ми го имат за работна ръка), родителите ми губят ума, дума и гръбнак пред тръшкането и сякаш само аз ми гори от вътре, и само аз съм способен да им бия шута.
Очевидно не усещат как пружината са я натегнали максимално и скоро ще се изстреля обратно. Защото дори и аз си имам лимити. Мога да им стоваря такова наказание и страдание, че и бог би ми завидял на изобретателността. Но в момента просто нямам обективна причина да го правя. Само тези малки жестове, които целят провокация. Семействата ни вече не комуникират едно с друго и е малко вероятно да се случи нещо, което да ми послужи, като извинение за да не изляза аз злодей. В такъв случай просто трябва да не се хващам на провокациите им. А на мен ми е изключително лесно да си правя пас, аз страшно много мразя конфронтациите и озлоблението, но конкретно в този случай ми е страшно трудно понякога.
Страшно много искам да му чупя Крайслера на братовчед ми. Дето до преди година не му пречех да си го паркира , а сега му преча. Нещастник. Ако си вярва, че и лятото ще ми ги прави тия номера, като имам почиващи наспирали колите си в двора ми, то много неща имат да му стават ясни.
Ааа нека и нещо положително да споделя! Тая година сезонът почва доста от рано и надушвам потенциал да се изкарат добри парички.
Освен това шефката и шефа най-сетне се взеха, което ме радва много! Също тъй вече започвам да задобрявам на билярд!
А идват и балове, което ще рече сеир и смях!
Ей как хубаво балансирах негативно/позитивно!
Edit: GZ за новото аватарче, Морви!
Продадеш земичка, вземеш многото бонки и са мили, добрички, ще се дели. Мине малко време и почват да искат да бутнат тая стеничка, да направят тая витриничка, да не си спирам колите там, да си направят 2 метра дебела изолация от едната страна на къщата с цел да ми посмалят прохода към гаража. После се продаде още някоя земя и пак добрички, пак милички, пак ще делим. Делим, мине малко време и пак същата история. Ама мързи ги да си берат гроздето, ние да им го берем, ние да правим ракията, а после да делим по-равно. Кажеш им не и се почват сръдни, дъртите реват и се тръшкат(те много си обичкат чичето ми, а баща ми го имат за работна ръка), родителите ми губят ума, дума и гръбнак пред тръшкането и сякаш само аз ми гори от вътре, и само аз съм способен да им бия шута.
Очевидно не усещат как пружината са я натегнали максимално и скоро ще се изстреля обратно. Защото дори и аз си имам лимити. Мога да им стоваря такова наказание и страдание, че и бог би ми завидял на изобретателността. Но в момента просто нямам обективна причина да го правя. Само тези малки жестове, които целят провокация. Семействата ни вече не комуникират едно с друго и е малко вероятно да се случи нещо, което да ми послужи, като извинение за да не изляза аз злодей. В такъв случай просто трябва да не се хващам на провокациите им. А на мен ми е изключително лесно да си правя пас, аз страшно много мразя конфронтациите и озлоблението, но конкретно в този случай ми е страшно трудно понякога.
Страшно много искам да му чупя Крайслера на братовчед ми. Дето до преди година не му пречех да си го паркира , а сега му преча. Нещастник. Ако си вярва, че и лятото ще ми ги прави тия номера, като имам почиващи наспирали колите си в двора ми, то много неща имат да му стават ясни.

Ааа нека и нещо положително да споделя! Тая година сезонът почва доста от рано и надушвам потенциал да се изкарат добри парички.

Ей как хубаво балансирах негативно/позитивно!

Edit: GZ за новото аватарче, Морви!
Мдаа роднините си от Бога ;р както е казал поета. Аз не поддържам слава богу вече връзка с ни един от тва шибано котило откак разделихме квото беше общо, дори и на загуба финансова
.
Днеска се убеждавам за пореден път, че човек само може да се надява да си планира живота и парите...
Ебаи още има хора, които успяват да си завъдят Sasser

Днеска се убеждавам за пореден път, че човек само може да се надява да си планира живота и парите...
Ебаи още има хора, които успяват да си завъдят Sasser

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
От моя милост: малко е сложно, но да речем, че ще отбягвам вече да пращам смс-и от новите молове, където изглежда няма покриетие и ответната страна не получава смс-а, въпреки че получаваш report, че съобщението е било доставено. Сиреч, вързах гадна и подла тенекия нетенденциозно.Morwen wrote:Последните двама да раздуят по-подробно

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Уф, 6 дни - 7 самолетни полета. Поне 15 часа, изкарани по летищата... Беше зловещо! Но, Италия и Испания са хубави местенца, особено в провинцията.
Бтв, присетих се за "Up in the Air" с Джордж Клуни. Има си някакъв чар в преспиването по най-различни хотели и задобрях много с процедурите по летищата, но след тази седмица цял ден релаксирам. Плюс това настинах в момента, в който се отпуснах.
Бтв, присетих се за "Up in the Air" с Джордж Клуни. Има си някакъв чар в преспиването по най-различни хотели и задобрях много с процедурите по летищата, но след тази седмица цял ден релаксирам. Плюс това настинах в момента, в който се отпуснах.

(\ /)
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Това е много странно. Много, много странно. До степен да ми се иска да те посъветвам да се свържеш с GSM оператора ти (Мтел?), да им кажеш, че имаш report за недоставен SMS и да им кажеш кога и към кой номер си изпратила SMS-а.Vivian wrote:От моя милост: малко е сложно, но да речем, че ще отбягвам вече да пращам смс-и от новите молове, където изглежда няма покриетие и ответната страна не получава смс-а, въпреки че получаваш report, че съобщението е било доставено. Сиреч, вързах гадна и подла тенекия нетенденциозно.Morwen wrote:Последните двама да раздуят по-подробно
Протоколите за разговор между GSM-операторите и GSM-апаратите са такива, че понякога е възможно да бъде изгубен delivery report - т.е. твоето съобщение да достигне до получателя, но ти да не получиш уведомлението за това, че той го е получил. Обратното обаче - операторът на получателя да изпрати delivery report, без да е доставил съобщението - не би трябвало да се случва никога. За последните десет години, в които съм си имал работа с GSM-телефония, не съм чувал за нито един такъв случай. Нито един. Много ми е странно.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Вивиан, тогава може приятелката просто да е искала да се сърди и толкова
Амикае, роднините, уви, не си ги избираш. Или по-скоро си избираш евентуално само един роднина - този за който се жениш:) Много ти съчуствам за цялата ситуация, ама освен да си много пас и да си държиш на позицията, без да навлизаш в детайли, не виждам какво можеш да направиш. А за позитивното - супер:)

Амикае, роднините, уви, не си ги избираш. Или по-скоро си избираш евентуално само един роднина - този за който се жениш:) Много ти съчуствам за цялата ситуация, ама освен да си много пас и да си държиш на позицията, без да навлизаш в детайли, не виждам какво можеш да направиш. А за позитивното - супер:)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Уф, ден за масаж (в смисъл на кинезитерапия с гърчене, извиване и... lots of pain) 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”