Гледано напоследък, Part IV

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Wed May 12, 2010 3:27 pm

Вчера изгледах "The new daughter", не знам какво ми стана, че да гледам тоя филм. Просто го зърнах из тракерите и взех, че го изтеглих.
Доволно сдухващ беше или просто ме хвана в такова нстроение, защото историята биеше на такова клише, че ако не създаваше интересна атмосфера да ме е загубил на средата....
Божке какво изречение...
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Thu May 13, 2010 11:33 am

AlDim wrote:Аз тръгнах да гледам точно прилично B-movie, но като такова ме разочарова. Сюжетът беше със сравнително готина идея, но реализацията му беше доста бездарна като цяло. Пиктите бяха доста смешни, начело с Кур-нещоси, повечето от римляните - безлични, пейсът не беше добър и въобще поне 30 мин от филма бяха излишни, а и любовната история беше голямо сиренце. Също много странно беше как хем гонеха някакъв реализъм, хем се разминаха много остро с него.

Абе на първия половин час му давам 8-чка, но като цяло 5/10
Не знам другите неща на тоя момък гледал ли си, т.е. имаш ли перспектива върху нещата му, но според мен реализъм не е търсен. Наистина, туй не е толкова очевидно, колкото да речем в Doomsday, заради сетинга. Но във всичките му филми има силно стилизирани герои, които вършат нереалистични неща. И като цяло са продължение на традицията на the warriors, mad max и escape from new york. В тоя смисъл, пиктите са смешни по дизайн.

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Thu May 13, 2010 3:42 pm

Тhe Last Song

Хана Монтана има напредък в актьорската игра.Не се ебавам....много.Най-якото беше, че филма си смени сюжета поне 5 пъти.А Грег Киниър преди се снимаше в някви стойностни филми...май.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu May 13, 2010 4:16 pm

Ахахахахаха може ли да го гледаш това бе омфг :lol:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu May 13, 2010 5:15 pm

Не, това може. Обаче фактът, че може да го сравни с Хана Монтана е по-притеснителен :D
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Thu May 13, 2010 7:45 pm

Какво е "Хана Монтана"?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu May 13, 2010 8:15 pm

Напълно искрено не ти вярвам, че не знаеш :)
And you can't dance with a devil on your back...

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Thu May 13, 2010 8:33 pm

Освен че е нещо, по което някои от приятелките на сестра ми са тотално луднали, наистина не знам. Сега четох в имдб, че било за някаква поп-звезда, която се опитва да живее живот на нормална тийнейджърка, обаче нито съм го гледал, нито нищо.

За сметка на това в последните няколко дена гледах някои доста интересни филми.
"Викингите" за втори път, че родителите ми проявиха интерес. Все така як и все така си припявах разни метъл-песни, докато го гледах.

"Айвънхоу" от 1952 година, с Елизабет Тейлър в ролята на Ребека и тотално неизвестни за мен, но за сметка на това адски добри актьори в останалите роли. Особено лорд Седрик, който просто изкърти мивките. Иначе филмът не следва много книгата, липсват доста важни моменти, но е добър. И като екшън, и като хумор радва, пък и рядко може човек да се наслади на хубав рицарски филм напоследък.

"Скритата крепост" на Куросава. Велик както винаги. Не знам защо отбягвах този филм досега, но съм грешал страхотно. Освен всичко друго, тук е и най-красивият двубой с копия за всички времена. Пък и според легендите именно този филм е вдъхновил създаването на "Междузвездни войни", затова трябва да се гледа.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Thu May 13, 2010 11:17 pm

Morwen wrote:Не, това може. Обаче фактът, че може да го сравни с Хана Монтана е по-притеснителен :D
Добре, че не го сравнявам с Хана Монтана.
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri May 14, 2010 12:23 am

Ок, да сравниш впечатления от актьорската игра, имах предвид, казано по-надълго :) Иначе ми е ясно, че нямат общо освен Майли Сайръс.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Super M
Warmage

Post by Super M » Fri May 14, 2010 3:06 am

The Road to Perdition - колко много ми хареса само!
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Fri May 14, 2010 1:17 pm

"Соломон Кейн". И преди съм споменавал, че чаках този филм адски много, затова и бях леко разочарован, когато разбрах, че в България няма да бъде издаден. Съответно да живеят торентите, ПЪК. Само че едва ли има друг филм с толкова много фалшиви релийзи. Сериозно, минали са не знам колко месеца от премиерата на филма и решаваш, че предполагаемият DVD-screener, който теглиш, ще ти свърши работа, но се оказва, че си свалил "Шерлок Холмс" или някаква гадост, изискваща специален медия-плейър, за да тръгне. Както и да е... Оказа се, че филмът е точно това, което очаквах - мрачно и брутално фентъзи с приличен сюжет и относително малко компютърни ефекти. Като се изключи огромният и доста ненужен CGI-демон накрая, де. Екшънът е много хубав, актьорската игра е подобаваща, атмосферата е мрачна и тежка, хумор почти липсва. Филмът очевидно е доста нискобюджетен, но изглежда впечатляващо. Препоръчвам го. 8/10.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 14, 2010 6:18 pm

Аз съм си го заделил Соломон за тези дни.

Бтв някой ако вече е гледал младия Робин да драсне!

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Sat May 15, 2010 12:25 am

Muad_Dib wrote:Бтв някой ако вече е гледал младия Робин да драсне!
Много ми беше мех.Общо взето малко, ама много малко над нивото на театралната версия на Kingdom of Heaven.И битките бяха доста куци.Музиката също.Очакваме + не знам си колко часа extended cut.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Sat May 15, 2010 3:43 pm

Muad_Dib wrote: Бтв някой ако вече е гледал младия Робин да драсне!
Не е идеално зле, не е и ужасно добре. Бих го дарила с една 7-ца. Категорично над кино-варианта на Kingdom of Heaven, не е тромав като сценарий и е доста добре заснет. Така и обаче не става истински епичен в нито един момент.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib