Glee
Other Asian (Майк Чен се казва героят) май има още две-три реплики някъде, но не съм сигурен. Той и Mixed Colors Dude досега май не си беше отварял устата.
Бтв, кат стана дума за Майк, степ-танцът им с Тина в края на уидъновия епизод беше ТОЛКОВА разкошен!
Бтв, кат стана дума за Майк, степ-танцът им с Тина в края на уидъновия епизод беше ТОЛКОВА разкошен!
And you can't dance with a devil on your back...
- armageddon
- Forsaken
Мне, тъкмо вчера четох едно интервю с него, това са им първите реплики
Иначе бях пропуснал репликите на Бритното. Но пък тя и Куин бяха разкошни в Gaga кюстюмите. А Сантана отново показа, че противно на очакванията (впредвид че в първата 13ка почти нямаше и реплики) пее страхотно, и се надявам следващия сезон да се уреди с няколко по стабилни солота, то за този не остана.

Иначе бях пропуснал репликите на Бритното. Но пък тя и Куин бяха разкошни в Gaga кюстюмите. А Сантана отново показа, че противно на очакванията (впредвид че в първата 13ка почти нямаше и реплики) пее страхотно, и се надявам следващия сезон да се уреди с няколко по стабилни солота, то за този не остана.
Е тя вече има две. Бтв, крайно време е двамата пичове да получат някакви роли вече, щото е нелепо. БритАни постоянно ръси лафове, Сантана си има явно и силно развито персоналити, дори да няма съществено участие в сюжета, и постоянно интерактва с всички. Докато на Other Asian и Mixed Colors Dude дори имената им не се казват, ебаси!
- armageddon
- Forsaken
Всички танцьори в тоя бранш имат достатъчно актьорски талант за този сериал. Ясно ми е що не се дерат да пеят, аз искам сюжет да им дадат. Не е като Фин ИЗОБЩО да може да пее ИЛИ танцува, ма е главен герой, нали? Макар че, за да сме честни, момчето се понаучи да пее, сега е по-добре, отколкото беше в началото.
Съгласен съм, нелепо е тия двамата просто да стоят в миманса епизод след епизод и да нямат никакви реплики. Не е като да трябва особен актьорски талант за 2-3 реплики на епизодплюс някоя странична сюжетна линийка за тях, колкото да се види, че и те са хора.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Не лош нов епизод. От Kiss парчетата Shout it out loud го омазаха, но Beth я изпяха доста добре. Пък продължава да ме кефи повече като глас от Фин.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Знам, че най-вероятно съм последният човек, който очаквате да пише тук, но с Ива изгледахме първите 5 серии почти на един дъх и сме много доволни (тя повече, на мен песните ми идват малко в повече, но има и хубави). Много ми харесва, страхотно и свежо чувство за хумор, невъобразима палитра от герои и въобще ще се гледа стабилно:)
Тотално не съм очаквал да ми хареса бтв:)
Тотално не съм очаквал да ми хареса бтв:)
- Dr. Horrible
- Forsaken