Култово!Matrim wrote:
- Spoiler: show

Moderator: Moridin
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Ма разбира се. Че нали, ако такива повторения се въведат, отбори, като България 94, ще имат шанс да станат световни шампиони. And they don't want that. Дали съдията, ако не ни беше удрял брадвите тогава срещу Италия, нямаше да отупаме и Бразилия на финала и сега да сме световни? Еми няма как да стане. Такива отбори им е позволено до около четвърт/полуфинал. Аз лично не мога да повярвам, че няма умишлена корупция при съдиите. Вижте само за какви грешки става въпрос. Просто нереални. Ако този медиен натиск се окаже успешен и въведат технологии, които да спомагат при вземането на спорните решения, то мачовете ще станат честни. They don't want that.
Какво точно общо има това на колко съм бил тогава, с това какво ми е мнението за мача/световното? Или според теб 94-та световното мачовете ги няма в нета?Morwen wrote:Амикае, от чисто любопитство - ти на колко беше през 94-та?
Мисля, че това как сме щели да станем световни шампиони е прекален патриотизъм, но е невероятно тъпо да забранят повторенията. Според мен по-скоро би трябвало да работят в обратна посока - да сложат автоматични системи като във тениса... а те дори камерите отричат...
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests