Случи ми се нещо интересно, Part II
Moderator: Moridin
Към 500 снимки с размера на билборд, правени от хора, дето са му циклили по улиците, плюс тяхното потвърждение на впечатленията ми, са добро начало, мисля. Ся, сигурен съм, че градът си има очарование като си там на място. Просто аз съм силно западно ориентиран и тоя тип тотална липса на общ план и комбиниране на етно-мизерабъл с примерно футуристична корпоративна сграда не ми носи усещане за разнообразие, а просто за безвкусица. Да не споменавам кво безличие са им забележителностите в сравнение с тия на западна Европа.
And you can't dance with a devil on your back...
Да, пусках се неделята, след като моята група ме прееба тотално в събота - чаках от 3 до 6 като изоглава на ония ханове и си изгризах нервите от притеснение да не са се убили някъде по пътя в бурята, а те по неведоми пътища да решат, че аз съм се била отказала и затуй даже не си направили труда да идат на срещата да видят има ли някой там или не... бе голяма ебавка беше, но аз си умрях на ината, теглих им майните, и неделята ги зарязах и отидох да се пусна самоинициативно. Присламчих се към групата на МТел в 13:00 на X-Club, и си прекарах мега-якоthunder wrote:Да не си ходила в неделя с Оги?moonlight wrote:...
Уикенда обмислям и аз да се разходя към Кресна, но с надуваем каяк, ако има възможност. Рафтина е като автобус в сравнение с това, голяма лудница е.

Аз, бтв, също въобще не съм очарована от Истанбул и остро не бих го препоръчала като дестинация. В смисъл, частично е понякога очарователен, но като цяло като съм ходила винаги ми е бил твърде meh като усещане. Не знам, може би просто и дозата ориентализъм не ми е по вкуса.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Еми зависи и от нагласата, аз мразя да пътувам дълго от точка А до точка Б, но на място човек винаги може да си намери нещо интересно за преживяване. Особено с компания.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Уф скоро трее сменям документи, аре некъде с лична карта само дето трябва ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Мамка му, вчера си издрайфах всичко, което съм ял последните два дни. И после издрайфах още. И още. Би трябвало да е някаква вирусна гад, а не отравяне, но кой знае. В момента съм с над 38 градуса температура и просто не знам как ще летя вторник или как ще мога да работя четвъртък. На всичкото отгоре жена ми я няма никаква и не мога да се свържа с нея по какъвто и да е начин, било то през Skype, изключения й gsm или този на майка й (жено, ако прочетеш това, ОБАДИ МИ СЕ, деба!).
Откъде тръгнахте? В Балкана доста лесно можеш да се загубишdellusion wrote:Опитахме се да стигнеме до хижа Амбарица. Не успяхме. Объркахме пътя, изгубихме се, стъмни се, аз и още един се свлякохме през една скала и се изгубихме още повече. Накрая след 11 часа ходене стигнахме до колите и си тръгнахме.

Scalpel. Sponge. Magic Wand!